Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Fruuu

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Fruuu

Uprzedzam - tragedia

To swiezynka z przed paru godzin ale najpierw krotka historyjka zwiazana z ta fota Poszedlem dzisiaj na kurczaki [jak zawsze co piatek] ale niestety pogoda nie chciala mi dac szansy bylo [jest] tragicznie, zero swiatla, szarobure niebo, itp. Musialem zarzucic isomilion zeby byly jakies sensowne czasy - a po co? bo chcialem dzisiaj upolowac slepaka w locie Czy sie udalo - sami ocencie. Ja jestem zadowolony mimo tego [przyznaje sie bez bicia] ze musialem ja odszumiac i pomazac w szopie zeby to jakos wygladalo. Ten kijaszek na ktorym siedzi kolezka po lewej byl jakis magiczny bo strasznie sie chlopaki o niego klocili [tamten w tle im sie tylko przygladal ] - w koncu jeden z nich zrezygnowal i polecial. No i to strzal z odlotu - lewy kolezka jest nieostry bo drgnal mi aparat, na szczescie drgnal w dobra strone - zrobilo sie minipanoramowanie glownego bohatera no ale koniec gledzenia - niech fota sie sama broni.

Domyślnie

Świetnie uchwycona tragedia Kolejne extra zdjęcie w Twoim wykonaniu.

Domyślnie

zdjęcie j/w cudo ale wywal ta gałąź ...rozprasza i niszczy zdj wg mnie
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

fajnie złapane, ale kadrowanie coś mi nie leży
    pozdrawiam
    Artur

Domyślnie

Jak dla mnie to super Ci to wyszło. Gratuluje

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dyziek, Szybszy26, dzieki

Borowa, ta galaz pod fruwaczem? w sumie nie lubie zmieniac rzeczywistosci ale moze w tym przypadku to nie bedzie takie zle

artful, tez mi nie lezy w sumie ale co ja zrobie? dobrze ze nic nie poucinalem

Macie tu cala sytuacje [zaczne numerowac od 2 bo 1 juz jest chociaz to tak naprawde ostatnia fota ]:

2. Najpierw ten co odlecial zaczal sie prezyc ze niby taki boss itp

3. I ziewac

4. Az w koncu jakis odwazny ktos zaatakowal [jako ze kadr prawie sie nie zmienia to sie przycial kolezka troche ]. Zobaczcie co robi boss - wystawia antenki, pewno chcial tamtemu nawigacje zaklocic

5. Zrobilo sie tloczno

6. Troche pokrzyczeli na siebie i pobiegali po badylu

7. I w koncu jeden zrezygnowal z dalszej walki - w koncu w okolicy jest pelno innych kijaszkow. Postawil antenki i polecial [co widac na focie nr 1]

No i to koniec historyjki

Zaczynam sie bac o wlasne zdrowie - skoro oni tak wsrod siebie to co dopiero do obcych

Pozdrawiam!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wyszopowalem badyla na dobranoc Teraz lepiej?

Do zobaczenia po weekendzie - Shanghai wita!

Domyślnie

wiesz co? To jest wielce niesprawiedliwe, bo jedni nie maja slepaków ani grama,Ty masz na kilogramy Mimo braku światła ( i tu wydaje mi się, że to akurat element sprzyjający, bo ubarwienie ślepaków jest trudne) wyszło superek! Pewnie, że chciałoby się lepsze tło ale modele wyszli jak trzeba Po występlowaniu badyla jest o wiele lepiej
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Ładna sesja, co tu gadać poszło bardzo dobrze, choć do usunięcia badyla się nie przyłożyłeś za bardzo
    właściwie nie przeszkadza on aż tak bardzo, ważne że moment świetnie uchwycony.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Kapitalne fotki, zresztą jak zawsze
    opis w fazie przygotowań ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów