Mi także się zupełnie nie podoba... Pomysł nie trafiony a do tego kiepsko wykonane...
Szukaj
Mi także się zupełnie nie podoba... Pomysł nie trafiony a do tego kiepsko wykonane...
ufff dobrze ze to nie facet bo by byly jeszcze obrzydliwe wlochy w nosie![]()
D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB
już jakiś czas myślę o zakupie podobnych bambusowych "żaluzji". bo lampa mi się nie podoba. sorki, ale zdjęcie na nie. nie przemyślane, ot takie pstryknięcie
FX
nawet gdyby było symetryczne ... chyba i tak byłoby na nie. Z pewnością znajdzie się jakiś ukryty sens, po ujawnieniu którego ludzie zrobią łaaał . Niestety zdjęcie wg mnie nie jest ciekawe. Niech dziewczyna próbuje dalej - może akurat coś trafi. Pozdrawiam i nie zwalaj na kompakta![]()
nie wiedziec czemu w takich momentach przypominaja mi sie chwile, kiedy znajomi/ciotka/kumple wracaja z jakiegos wyjazdu i podjarani puszczaja mi po 500 i wiecej zrzutow z karty. najgrorsze jest, ze zawsze oczekuja oceny (w domysle - zachwytow)heh - a sezon sie zbliza wielkimi krokami
swoja droga kiedys chcialem sobie kupic taka lampe, bo wydaje mi sie, ze daje calkiem przyjemne miekkie swiatelko. nie bylo jednak pasujacego mi rozmiaru i wciaz sie mecze z niemal gołą zarowką![]()
No i poleciala ostra krytyka:P
ale moze to i dobrzebo zachwyty pani Asi zostaly stlumione, moze jej teraz troche przykro, a moze nastepnym razem bardziej pomysli i popracuje:P
osobiscie uwazam ze dosc ciekawa fotka jak na amatorke, ale moze ja za bardzo chwale i doceniam...
ps.Teraz pewnie juz niczego nie bedzie chciala wkleic na forum:P
/pozdrawiam
Skontaktuj się z nami