Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Iga i szklaneczka

Poprosze o uwagi, wskazowki i ewentualna pokutę Przed Wami nowy nabytek naszej ostrowieckiej grupy - Iga
    1.
    2.
    3.
    4. i cos luznego

jak tak dalej pojdzie to ta przyczepa campingowa stanie sie mobilnym studiem foto bo to tez tam robilem
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

hmm.. no to ja nie wiem, ale albo jest bardzo dobrze i nie macie koledzy/kolezanki nic do zarzucenia albo jest strasznie zle i oszczedzacie mnie i moje biedne serce przed stresem
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

mi się 1 podoba bo taka z podtekstem
    ######################
    D50 | T17-50 | 55-200VR | T90

Domyślnie

Mi tam się bardzo podoba (choć moje zdanie w tym wypadku nie jest wiele warte bo znawcą tematu nie jestem).
    A może to podoba mi się modelka....
    Z pewnością odbieram te fotki jako superowe
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

Bardzo fajne, jeśl miałbym coś odrzucić to 3, bo niekorzystnie wyszła twarz. A poza tym nabytek jak najbardziej udany

Domyślnie

Numer 1 to NR1 z pokazanych..modelka fajna.Ostatnia fotka jakoś nie w moich klimatach.

Domyślnie

Na czwórce ma bardzo hobbickie proporcje ciała. A ponieważ lubię Władcę Pierścieni, więc nie jest to w zasadzie jakiś wielki zarzut

Domyślnie

1 jestem na TAK
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    jeśl miałbym coś odrzucić to 3, bo niekorzystnie wyszła twarz.
    mz buźka wyszla na ww fotce b. atrakcyjnie.. Poza tym 1 rządzi
    4- zdecydowanie za szeroko... stopa 2x większa od głowy?? cycek to rozumiem... ale stopa?? nie moj klimat

z tym cyckiem to żarcik, wolę normalne rozmiary
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów