Close

Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 157

Wątek: Marudzenie.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    ksh
    Gość

Domyślnie

No to ja też będę marudził... Netflix poziomem jakości swoich produkcji sięga dna, lepsze produkcje miała amerykańska kablówka z lat 90-tych, żenujące i ubliżające inteligencji przeciętnego widza.

J1
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    No to ja też będę marudził... Netflix poziomem jakości swoich produkcji sięga dna, lepsze produkcje miała amerykańska kablówka z lat 90-tych, żenujące i ubliżające inteligencji przeciętnego widza.
    To ja powiem tylko tyle... 8 Sezon Gry o Tron

ksh
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaack Zobacz posta
    To ja powiem tylko tyle... 8 Sezon Gry o Tron
    Oj ale tu trzeba by sporo epitetów wrzucić bo tam głupota głupotę pogania, zresztą tak się kończą zabawy w spijanie pianki jak autor książek dawno już się wypalił w tym temacie.
    No i ta wspaniała gra aktorska paru mocno promowanych pseudo aktorów z tego serialu, niestety panie tam przodują w zaniżaniu poziomu aktorskiego

J1
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Oj ale tu trzeba by sporo epitetów wrzucić bo tam głupota głupotę pogania, zresztą tak się kończą zabawy w spijanie pianki jak autor książek dawno już się wypalił w tym temacie.
    No i ta wspaniała gra aktorska paru mocno promowanych pseudo aktorów z tego serialu, niestety panie tam przodują w zaniżaniu poziomu aktorskiego
    Mozna podpisac petycje o niezgodnosc towaru z umowa i zadac nakrecenia 8 sezonu ponownie

PS.
    Dobra strona jest taka ze zostal tylko jeden odcinek i bedzie mozna odetchnac

ksh
    Gość

Domyślnie

Ja po dwóch odcinkach stwierdziłem że coś chyba ze mną jest nie tak ale czytam internety i widzę że jednak ze mną wszystko ok

Domyślnie

@6868
    Jak dla mnie jemioła na lewo od centrum kadru nie wygląda dobrze.

Domyślnie

O ktorym zdjeciu jest mowa?

Domyślnie

Tym z 20-05-2019, 20:01.

Domyślnie

Powiekszenie 200% ?

Domyślnie

to zdjęcie jako przykład to chyba pudło, bo ostrość jest jakby na oknach których prawie nie widać.. więc tutaj zlewa się jak cholera, bo jest rozmycie
    Z6 | 35/1.8S | 50/1.8S | 70-200/4 VR

Strona 13 z 16 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów