Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Moja Monia

Domyślnie

macie racje... nie wiem dlaczego uparłem się na złotą stronę blendy. Mam kilka " ze srebrnej " zdecydowanie lepiej będą wyglądać. Jakiś chwilowy zachwyt złotem przeżyłem

Madziulek
    Gość

Domyślnie

Ciesze się że idziesz w tym kierunku - powodzenia !

wybieraj trochę pózniejsze pory na zdjęcia

z chęcią bym Ci coś poradziła ..ale jestem jedną z tych osób które nie mają pojęcia o fotografii więc niech wypowiedzą się eksperci

pisz na PW jak coś...

Pozdrawiam

Domyślnie

a może tak będzie lepiej ???

proszę o podpowiedź. Wg mnie chyba w miarę ok...

Domyślnie

[QUOTE=Vooda;335760]a może tak będzie lepiej ???

proszę o podpowiedź. Wg mnie chyba w miarę ok...

Domyślnie

Może to dziwne, że akurat na tym forum będę wypowiadał się na temat zdjęć ... ale zdjęcia to zdjecia

Według mnie Vooda pomysł na zdjęcia był OK. Wykonanie również. Nie czepiał bym się aberracji, bo to wina szkła.

Problem fotek to żółty wychodzący z dolnej części twarzy i cieni. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale zejście do naturalności barw i cieni poprawiło by diametralnie zdjęcia.

... i chyba kontakt z modelką. Wygląda na trochę spiętą, a chyba się Ciebie nie boi, pogadajcie, rozwesel ją i upoluj chwilę

Tyle wymądrzania

Ładne fotki, mają coś w sobie, pozdrawiam
    Minolta Z1, Minolta A1, KM 7D w kawałkach Sony A100 (temporary) MAF 50/1.4 MAF 28/2.8 MAF MAF 18-70/3.5-5.6 MAF 70-210/4 MAF 28-105/3.5-4.5 + MPF 3600HS(D) MPF 5600HS(D) + M42 głównie Helios

Domyślnie

to moja dziewczyna heheh nie .. boi się mnie.. ? jutro zapytam POzdriawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów