Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Wątek: Glut

Domyślnie

Wrocławianin przeprasza za poochini

Zastanawiające, że głupawe i łajnowate foto stało się pretekstem do lierackiej aktywności tak wielu.
    Na tym samym forum ogladam przyzwoite co najmniej zdjęcia skwitowane "fajne", "ok" itd.

W tym wątku bez odbioru
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Wrocławianin przeprasza za poochini

Zastanawiające, że głupawe i łajnowate foto stało się pretekstem do lierackiej aktywności tak wielu.
    Na tym samym forum ogladam przyzwoite co najmniej zdjęcia skwitowane "fajne", "ok" itd.

W tym wątku bez odbioru
    ci odpowiem bo to proste: zdjecia poprawne czy przyzwoite sa fajne lub ok jak sam zauwazyles stad takie komentarze
    po tych zdjeciach przykladowo mi odechcialo sie piwa czego nie doswiadczylem wczesniej na tym forum
    raszplum raszpalinelium antinazizmum plum

Domyślnie

widzę to!!! widzę....!!! brzydkie, obleśne kwiaty i niebo, i piękny lśniący glut.... w pierwszym monencie myslałem, że to łańcuszek zaręczynowy ofiarowany w oryginalny sposób, ale potem zrozumiałem, że to może faktycznie ektoplazma, czy coś innego... teraz juz nie wiem, jestem rozbity wewnętrznie...

nikt z wrocławia nie musi przepraszać za nikogo

po wyjaśnieniu Autora wiele stało się jasne i uwaga ogólna jest taka, że w momentach zamieszczania zdjęć, które mogą budzić kontrowersje trzeba chyba jednak umieszczać krótkie wyjaśnienie interpretacyjne, bo nigdy nie wiadomo, ile osób zna tu nazwisko grochowiak, a ile nie... a poza tym zdjęcie może byc po prostu kiepskie i wtedy podpowiedzi mogą byc precyzyjne i dotyczyć zamierzeń autora a nie nieukierunkowanych odczuć

żegnam się starym i znanym powiedzeniem: czuj glut!

Domyślnie

To ciekawe, bo mi też się ta "ektoplazma" (czy jak jej tam) skojarzyła z łańcuszkiem.
    A w ogóle przyznawać się, Koledzy - KTO dał gwiazdki i za co?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Myślałem, że już tego zdjęcia dawno nie ma na forum...A jednak...
    fordclubpolska.org

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów