Andy - cokolwiek brales .. wroc do poprzednich lekow![]()
czemu jeszcze zaden mod tego nei usunal?![]()
Szukaj
Andy - cokolwiek brales .. wroc do poprzednich lekow![]()
czemu jeszcze zaden mod tego nei usunal?![]()
Ja mysle ze Andy zartowal - jesli tak wyszedl mu kawal![]()
Nikon
no i dyskusja na kilka stron o "glucie", heh beznadzieja :P
oj panie i panowie .. mamy tu przykład idealnej fotki typu "stock" - hasło tematyczne "alergia" - na którym autor zarobi fortunę.![]()
a glut jaki jest każdy widzi.![]()
![]()
Michał 'andar' Wargin :: www.andar.pol.pl
D300, MB-D10, D70s N18-70, N50 1.8D, N70-200 2.8 VR, SB800, SC-29, torby/sakwy DOMKE
nie mam słów, dywagacje na temat gluta!!! ide sie napić, hahaha, nie , nie mogę, roz....ło mnie to zdjęcie.
Cóż za ekspresjaAndy_O - Twoje zdrowie! ha
jestem..zyje..robie kolejne foty..
nie spodziewalem sie ze fota otrzyma az tyle negatywnych komentarzy..ze ktos sie przejmie tym co zrobilem..ze kogos to wogole ruszy zeby pisac tak doglebne posty..zdjecie mialo przedstawic polaczenie piekna z czyms ochydnym i strasznym
mysle ze foto powinno byc w innym dziale..np humor i tutaj sorry..dalem ciala wiec jak mod moze to prosze o przerzucenie..badz usuniecie jezeli kogos to az tak starsznie brzydzi
jestem ciekaw ile jeszcze stron dyskusji sie rozwinie..![]()
Hehe! Genialny dyskurs! Mnie akurat taka fota nie odrzuca i nie widze powodu do usuwania. Traktuje ja jako przede wszystkim zart. Natomiast (chociaz kurna mialem sie nie wypowiadac ;] ) drogi autorze. Potwierdziles moje przypuszczenia, ze tematem zdjecia mialo bys 'smarkanie na kwiaty' czyli jak to sie w literaturze nazywa: turpizm. Nie negujmy czegos co bylo narzedziem Herberta czy Grochowiaka! Tymbardziej, ze jak dla mnie to calkiem udane nawiazanie do tego nurtu (i uprzedzam nieczego jeszcze dzisiaj nie bralem, ze tak pisze hehe - ale zamierzam gdyby ktos pytal)
Natomiast ja bym pozostawil tylko pierwsza czesc fotografii - druga (zblizenie) juz nie potrzebne.
Zreszta od zdjecia o wiele ciekawsza jest dyskusja!
Ps. A tak po za tym... Hmmm... Naprawde jestem ciekaw jakbyscie odebrali to zdjecie gdy mialo tytul "Oda do turpizmu"!
(i nadal nic nie bralem hehe)
A i na marginesie - az mnie nataczywie nachodzi chec na taki/podobny eksperyment - moze jednak cos z tym 'klockiem' da sie zrobic....
sądzisz, że jeżeli opatrzysz je jakimiś mądrymi sformułowaniami i odnośnikami do historii to będzie mniej obrzydliwe?
Nie wiem kto to Grochowiak, Herbert kojarzy mi się jedynie z Panem Cogito. Sądzę też , że wielu zabierających głos w tym wątku również nie ma o nich pojęcia a mimo to znają się na fotografii co potwierdzają świetnymi fotkami. I nie sądzę też, że zmienią zdanie choć w kółkach wzajemnej adoracji nigdy nic nie wiadomo...![]()
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Skontaktuj się z nami