Jeśli znajdzie się osoba, która w wolnej chwili pomoże mi poprawić zdjęcie to będę zobowiązany.
Jak widać na załączonym obrazku przepał jakich małoa niestety nie mogę się tego pozbyć :/
Z góry dziękuję
Szukaj
Jeśli znajdzie się osoba, która w wolnej chwili pomoże mi poprawić zdjęcie to będę zobowiązany.
Jak widać na załączonym obrazku przepał jakich małoa niestety nie mogę się tego pozbyć :/
Z góry dziękuję
opis w fazie przygotowań ...
qrcze, w sumie nie znam się ale gdzie tu jest przepał?![]()
ale o co chodzi? ta niewielka plamke na nosie?imho to jest calkiem niezla konwersja i nie bardzo widze, w ktora strone miala by zmierzac poprawa.
kurcze to chyba wina mojego lapka, stara matryca i w zależności od kąta patrzenia, bardzo zmienia się jakość zdjęcia. Pod obecnym kątem pod jakim pracuję, wydawało mi się że jest przepał na twarzy, ale skoro mówicie że raczej nie to mnie to cieszy. Muszę to zdjęcie obejrzeć jeszcze na innym kompie w takim razie.
opis w fazie przygotowań ...
no to nie będzie piwka, a poważnie to na słabym LCD trochę słabo się edytuje zdjęcia i jak już masz sprawdzac przepały to wybierz sobie pipetę i pojeźdź trochę po obszarze domniemanego przepału - jeśli nie będzie wartości 255 255 255 i zbliżonych to wcale nie ma przepału
.
szkoda, że to już nie to samo forum...
Jeśli nie jesteś pewny, przepalone czy nie, histogram prawdę Ci powie![]()
ja bym skontraściła troszke![]()
Skontaktuj się z nami