Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Klaudia

Oszczędny w słowach Awatar chester1608
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Smile RE.

Super fotki, ale najbardziej podoba mi się 1.

"Każdą pracę wykonuj, jakby miała ona być ostatnią w życiu." Marek Aureliusz

Domyślnie

kojarze modelke z widzenia heh

1 chyba najlepsza, tylko oczy jakby za jasne, moze wina ciemniejsze karnacji

Domyślnie

pierwsze rzadzi
    regulamin

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Foty bdb technicznie. Modelki nie trawie od bardzo dawna, ale nie o niej tutaj mowa. Foty zacne. Pozdro.

Domyślnie

Pierwsze podoba się, trzecie też ok, ale drugie nie podchodzi.

Domyślnie

Jedynka nr 1 dla mnie. JAkos nie moge zlapac klimatu koloru.. nogi jakby gina w tych szpilkach , moze przez to ze maja odkryty czubek i palce widac co sprawia wrazenie ..hmm.dziwne z frontu.. ale w rzeczy samej bardzo dobra robota.. modelka cholernie ciekawa wizualnie.. skad Ty ja wytrzasnales ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

sailor
    Gość

Domyślnie

zdjecia fajne modelka rewelacja .. razem efekt bdb

Domyślnie

Oo, to chyba modelka pracująca dla firmy JAVA Car Design (robiącej skorzane tapicerki samochodowe)
    Ładne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Oo, to chyba modelka pracująca dla firmy JAVA Car Design (robiącej skorzane tapicerki samochodowe)
    Ładne
    Klaudia juz ladnych kilka lat zarabia jako modelka, nie jestem pewny wiec , ale w motoryzacji tez sporo jej jest (musze zapytac o ten przyklad), generalnie swietnie sie z nia pracuje , jest bardzo kreatywna
    ...a pytaliscie skad wytrzasnalem - odpowiadam z Bydgoszczy, jest z agencji Jacka_Z
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    Klaudia juz ladnych kilka lat zarabia jako modelka, nie jestem pewny wiec , ale w motoryzacji tez sporo jej jest (musze zapytac o ten przyklad), generalnie swietnie sie z nia pracuje , jest bardzo kreatywna
    ...a pytaliscie skad wytrzasnalem - odpowiadam z Bydgoszczy, jest z agencji Jacka_Z
    Na bank to Ona, ma bardzo specyficzną urode i od razu ją poznałem

Look this:
    http://www.javacardesign.com.pl/stat...gkat=3&kat=239

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów