Stemplowanie zawsze kojarzy się mi z przedszkolem. Tam były takie drewniane stempelki z zajaczkiem, świnką i innym drobiem. Czy to takie stemple się na zdjęciach stawia zamiast słupków? To nie pasowałoby do działu krajobraz.
Szukaj
Stemplowanie zawsze kojarzy się mi z przedszkolem. Tam były takie drewniane stempelki z zajaczkiem, świnką i innym drobiem. Czy to takie stemple się na zdjęciach stawia zamiast słupków? To nie pasowałoby do działu krajobraz.
Miazdzaco podany bokeh i GO. Jeszcze te drobinki "mrozu/sniegu" w powietrzu. Bomba.
Slupek i szron na nim jak najbardziej na tak. Bez zlupka byloby dziwnie...
Choc z checia zobaczyl bym to zdjecie takze z czyms innym zamiast slupka, czyms bardziej naturalnym moze. Ot tak dywagacja nad inna rownorzedna wersja.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
nie mozna czlowieka tak po prostu przywiazywac do czerwonej rury; psuje psycheide se stad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sluzba niewybatozona z rana predko sie bisurmani
www.smooth.photography/vs13
Popatrzcie na dzieło do góry nogami, metodą Swanna. Wtedy się okaże co jest warte.
Ja tak zawsze siadam w kinie. Dzieki temu przed rozdaniem Oskarów wiem co wygra.
A ja wolę poprawiać katleje.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Większość tu o stemplowaniu, a nikt nie zwrócił uwagi, że słupek leci w lewo. Minimalnie, ale jednak. Wystarczy wyprostować![]()
Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10
Tak.
Dwuręcznym młotem.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami