Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: radość

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Jakubas - urzekla mnie twoja historia o nie komentowaniu, tyle ze jest nieprawdziwa. Obie foty moga sie podobac. Mi sie nie podobaja. Tak slodkich dzieciakow i fot ktore mozna im zrobic sa tysiace na kazdym osiedlu. Nie zachwycaja. Pozdrowki.

Domyślnie

Mnie sie pierwsze zdjecie podoba, napisalem dlaczego. Drugie mniej, bo faktycznie nieco wtorne jest. Takich fotek na pewno mozna napstrykac tysiace, ale z jakiegos powodu 1 byla dla mnie pewnym novum.

Nie napisalem te, ze zachwyca mnie to zdjecie. Uznalem, ze jest po prostu dobre, bo dla mnie pewne niedoskonalosci techniczne rekompensowane sa przez zlapana chwile, co tez jest wazne. Moze tak - to zdjecie nie wzbudza emocji, ewentualnie usmiech "pod wasem". Moze dlatego ludzie nie komentuja. Wlasnie druga strone ciagnie sie watek o zdjeciu przedstawiajacym smarkajacego kolesia. Gowno? Owszem, ale kontrowersyjne.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Jedynka podoba się bardziej

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    co do sepii - to bardzo dobrze wydobywa przybrudzoną buźkę (w kolorze i BW nie widać tego tak ładnie).
    Wystaw gdzies oryginal, to zobaczysz jak w BW moze dobrze wygladac ta brudna buzia.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Wystaw gdzies oryginal, to zobaczysz jak w BW moze dobrze wygladac ta brudna buzia.
    fordclubpolska.org

Domyślnie

oto i moja skromna próba :) ale widzę, że niektórzy tu mają ochotę się pobawić, wstawiam więc także orginał

kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ruda# Zobacz posta
    oto i moja skromna próba ale widzę, że niektórzy tu mają ochotę się pobawić, wstawiam więc także orginał
    Co prawda myslalem o oryginale -- czyli w pelnej rozdzielczosci a najlepiej NEFie, ale oryginal "orginalowi" nierowny.

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

WOoooow te oczy mnie rozbroiły. W jaki sposób je tak wydobyłeś? Widziałem już ten zabieg na innych fotkach, które obrabiałeś.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

ale wstyd... czerwienię się... ale nie poprawię żeby mieć nauczkę i nie pisać niczego bez soczewek :).
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów