Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: radość

Domyślnie radość

kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

a już myślałam, że nie doczekam się nawet pół komentarza...
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

foto fajne, pasuja mi kontrasty i kolorki... a czemu prawie nikt nie komentuje... moze dlatego, ze zdjecie laduje sie cale lata swietlne, przynajmniej u mnie.
    D80 + MB-D80 | T [17-50, 28-75] F2.8 | N 70-200 F2.8 | SB-600i800 | DigiMate III... i inne pierdółki

Domyślnie

U mnie tak samo nie za szybko wchodzi ...Kadr i złapana chwila jest ciekawa ale nie pasuje mi SEPIA
    fordclubpolska.org

Domyślnie

co do sepii - to bardzo dobrze wydobywa przybrudzoną buźkę (w kolorze i BW nie widać tego tak ładnie). poza tym dzidzia ma jeszcze "zniebieszczone" białka, które psuły mi całą fotkę i wolałam pobawić się w sepię niż PSuć fotkę całkowicie
    kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Bardzo podoba mi sie, ze zdjecie jest zrobione "z poziomu dziecka", nie ma tu czesto irytujacego patriarchalnego spojrzenia. Po prostu w jednym momencie podniesliscie glowy w czasie zabawy w piaskownicy

A czemu nikt nie komentuje? Mam swoja teorie: slabe zdjecia przyciagaja wielu komentujacych, ktorzy sie lubia sie troche powymadrzac wybitne zdjecia przyciagaja jeszcze wiecej komentujacych, ktorzy pieja z zachwytu. Po prostu dobrych zdjec nie chca komentowac, bo ani nad czym piac, ani sie do czego przyczepic

4+
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

a ja się przyczepię oskalpowałeś dzieciaczka...
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

moim zdaniem skalp nie przeszkadza, ale jako autorka nie jestem przecież obiektywna :). dorzucam jeszcze jedno - bez skalpa, ale za to z innymi wadami :P. co mi tam - w końcu dopiero się uczę :D.

kupa sprzętu i tragarz

BLOG STRONA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    a ja się przyczepię oskalpowałeś dzieciaczka...
    Po 1 to nie wiem czemu używasz rodzaju męskiego....
    A po 2 to jeśli chodzi o portret to taki skalpik jest jak najbardziej dopuszczalny.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów