Dlaczego tylko 15 zdjęć? Na reportaże to zdecydowanie za mało. :] Ale jakby ktoś chciał więcej zobaczyć, dużo więcej, to zapraszam na bloga http://www.lukaszsztybe.pl/fotografi...paulinapatryk/
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Szukaj
Dlaczego tylko 15 zdjęć? Na reportaże to zdecydowanie za mało. :] Ale jakby ktoś chciał więcej zobaczyć, dużo więcej, to zapraszam na bloga http://www.lukaszsztybe.pl/fotografi...paulinapatryk/
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 12-02-2019 o 23:32
Kurde 15 zdjęć, a na 7 się całująnie żebym się czepiał, ale już więcej nie ma opcji , nie da się naprawdę nic wybrać z całego materiału ??
nr 14 lubię bardzo, nr 1 fajny kadrzyk
Nontoper się całowali.Próbowałem zamknąć oczy bo się wstydziłem, ale nie mogłem bo musiałem focic
Ale na 4 się nie całują ;p
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 13-02-2019 o 00:14
Dobrze naświetlone. Świetnie poradziłeś sobie z tonalnością. Sądzę jednak, że poza fajną ósemką zrobiło się nieco kiczowato.
Żaden ze mnie znawca i fotograf, ale napisać chyba coś mogę? Obróbka super, kolorystycznie jak dla mnie bajka, ale jeżeli chodzi o kadry, to szczerze mówiąc nie chciałbym mieć takich zdjęć w swoim ślubnym albumie. Tzn. może i bym chciał, ale z tych ~ 30 tutaj wrzuconych wystarczyłoby mi 3-5szt. Bo praktycznie wszystko jest takie same i już po 15 oglądanie stało się nudne. Co do centralnego kadrowania, to uwagę miałeś zwracaną już tyle razy, ze szkoda strzępić sobie języka. Uwag nie przyjmujesz, no bo „tak miało być”..Tak lubisz, ok niech tak zostanie, faktycznie może nie zawsze musza być mocne punkty, złote podziały itp. Ale czy np. zdjęcie nr 20 nie zyskałoby gdyby PM przesunąć w lewo i miała więcej przestrzeni przed sobą?? Moim zdaniem byłoby dużo lepiej i ciekawiej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
x70|x-pro2+xf16+xf23+xf56+xf90
Dlatego możesz wybrać zawsze innego fotografa. Teraz jest ich od koloru do wyboruObróbka super, kolorystycznie jak dla mnie bajka, ale jeżeli chodzi o kadry, to szczerze mówiąc nie chciałbym mieć takich zdjęć w swoim ślubnym albumieW tym przypadku, PM wybrała dobrowolnie mnie.
Święta racja!faktycznie może nie zawsze musza być mocne punkty
Dzięki za opinie![]()
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 14-02-2019 o 20:09
Zdjęcia mi się podobają, szczególnie obróbka. Szkoda Łukasz, że nie rozumiesz. Myślę, że reszta czytelników dostrzegła trafność dwóch ostatnich komentarzy kolegi.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 15-02-2019 o 12:37 Powód: orto.
Skontaktuj się z nami