Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: owocowo

Domyślnie owocowo

1234
    owocnego oglądania
    D300, N18-200VR, N60/2,8, N50/1,8 SB-800

Domyślnie

Żółte światło, bardzo sztuczne pozy. Nie podoba mi się :/
    TJD
    Z50 | N16-50/3.5-6.3 | V85/1.8 | V23/1.4 | FTZ [S17-50/2.8 | N50/1.8G AF-S | N35/1.8G AF-S] | M42 [Industar 61 L/Z]

Domyślnie

ad 4 manicure straszy - french niedokladnie zrobiony :P

tlo lepsze bylo by chyba jasne - ale to twoj pomysl
    balans bieli - na 1 myslalem ze zlota blenda - ale nikonsekwentnosc ustawien swiatel pokazuje ze chyba halogenem machales - zrobilo sie tka zolto-zielonkawo

2 jest ostra mam wrazenie ze pani zaraz urznie sobie palce ta brztwa

najlepiej widzi mi sie chyba pomarancza

Domyślnie

Fotki są całkiem fajne, ale np.: na ostatniej przeszkadza dłoń (zbyt wyraźnie rzucają się w oczy niezbyt ładne paznokcie )
    Ja bym ciął przy szypułce Usta i truskawa i nic więcej

A tak poza tym, myślę, że od "drapieżnego" grymasu na twarzy modelki, lepszy byłby zwyczajny uśmiech No może poza ujęciem z brzytwą
    Ale to tak zupełnie subiektywnie IMHO

A światełko żółtawe mi odpowiada.... takie popołudniowe przez okienko
    NIKON

Domyślnie

to jest idealny przykład dlaczego nie należy mieszać źródeł światła o różnej temperaturze

1. da sie uratować korygując to żółte światło
    2. też sie da, ale zabawy będzie więcej, a to zdjęcie jest najlepsze z serii
    3. brak panowania nad światłem niestety - cienie wyszły nieciekawie na twarzy, sama twarz wyszła jakby płakała chwilę wcześniej (opuchnięta)
    4. makabryczny manicure, pobaw się albo z kosmetyczką (lepiej) albo z PSem, bo trochę wstyd
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madburn Zobacz posta
    ad 4 manicure straszy - french niedokladnie zrobiony :P
    zgadzam się w 100% to najbardziej wali po oczach. ale jest najciekawsze.
    może to tło powinno być jaśniejsze jednak..... ?
    D200+N 50mm f/1.8+SB-800.

Domyślnie

Bardzo dziękuję wszystkim za bardzo konkretne rady i uwagi. Tak na marginesie światło nie było mieszane tylko kolorowe filtry na lampach, ale może rzeczywiście przesadziłem z tą żółcią, już to poprawiłem w ps. Jeszcze raz dziękuję.
    D300, N18-200VR, N60/2,8, N50/1,8 SB-800

Domyślnie

Dobrze jest poeksperymentować z różnymi światłami, czasem to daje ładne fekty. W tym przypadku żółte światło zadziałało nieestetycznie.
    Generalnie zamierzenie fajne, pozy zamierzone/sztuczne też fajne. No ale ewidentnie dopracować trzeba.

Domyślnie

jak cos to 2, ale to chyba do albumu podpisane 'LOL'. reszta nie warta uwagi. bleee!!!!11

dla mnie strasznie zalowe, sorry.
    takie sztuczne strasznie pozy, jak juz mowiona, dla mnie tez sama idea poroniona.

[no offence]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dam_k Zobacz posta
    jak cos to 2, ale to chyba do albumu podpisane 'LOL'. reszta nie warta uwagi. bleee!!!!11

dla mnie strasznie zalowe, sorry.
    takie sztuczne strasznie pozy, jak juz mowiona, dla mnie tez sama idea poroniona.

[no offence]
    komentarz jak na onecie:/
    pomysł jest dobry... nie wiem czego się czepiasz. Wymaga tylko dopracowania
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów