Szukaj
I to jest bardzo dobre zdjecie. Biel kota na tle bieli tla. Na poczatku myslalem, ze to biale tlo jakies sztuczne czy w PP dodane..
Ale te nieregularne plamy szarosci jednak uzmyslawiaja, ze to realny wycinek jakiejs sceneri. Bokeh i odpowiednie swiatlo zrobily tu swoje.
No i kot z tymi oczami swietny.
Fuji S5Pro / D90 / F801 / F601 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 / CPL / Cokin / Hitech.
Pozdrawiam, Krzysiek.
Krzysztof, dziękuję.
Podwiozłem żonę do dentystki i czekając, nudziłem się w samochodzie. Kolega przechodził, więc wysiadłem i zagadnąłem, a on okazał się bardzo towarzyski i, pozując, uprzyjemnił mi całe pół godziny oczekiwania.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Takie troche high-key, w naturalny sposob wyszlo.
Jeszcze mialem dodac.
Fuji S5Pro / D90 / F801 / F601 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 / CPL / Cokin / Hitech.
Pozdrawiam, Krzysiek.
Genialnie wyszło
Jedni widzą białe myszki, inni białe koty
Prześwietlone I nie widać ogona Kosz z poziomu aparatu. Jestem zdegustowany. I tak za duże. Oczy mnie pieką. Popracuj na tęczówkami. Palowi bym tego nie zrobił.
Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 12-02-2019 o 00:45
O bogowie, jakże cz4rną jest zazdrość Twa! Zazdrościsz mimikry, a czy on zazdrościłby Ci niskiego klucza na Cz4rnym Lądzie?
Snoblesse oblige:
Nie należy mylić nocy afrykańskiej z amerykańską.
Snoblesse oblige:
Wpkx - nie rozumiem wielu twoich zdjęć. Co więcej nie podobają mi się ale ten kot jest genialny szczególnie jak się go zobaczy na dużym monitorze .
Wysłane za pomocą Tapatalk
Skontaktuj się z nami