Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Dzieciaki

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Dzieciaki

Nie moje oczywiscie :P spotkane w Qinglinggongyuan, w Guiyangu, stolicy prowincji Guizhou - jednej z najbiedniejszych w Chinach. Jak widac z zupelnie innej beczki niz standardowo [bo jakby ktos jeszcze nie zauwazyl - ja od kurczakow jestem, nie od ludzi ]

Wrzucam tutaj bo to w koncu ludzie :P

1. Gwiazda sesji - latala i darla sie z radochy ze jej robie zdjecia, a jak jej pozniej je pokazalem to juz w ogole szal total, chyba miala adhd

2. Mlody ktory rozkrecal sie chwile, ale jak juz sie rozkrecil to udalo sie strzelic cos takiego

3. Najladniejsza modelka jaka sie tam trafila, bardzo spokojna i grzeczna - troche zawstydzona wiec uciekala z kadru i to najlepsze zdjecie ktore udalo jej sie strzelic

A tu troche inaczej - najpierw kolorowo a teraz szaroburo. To czesty widok w tym miescie - jako ze bieda jest wszechobecna [mimo tego ze okolica preznie sie rozwija ostatnimi czasy, co mam nadzieje w koncu zaowocuje] to wiekszosc chwyta sie roznych zajec zeby choc maly grosz wpadl do kieszeni - Ci chlopcy zbierali butelki ktore potem pewno oddawali do skupu. Jezdzili 'wozkiem' - pojazdem zbitym z paru desek z dokreconymi kolkami... ale mimo wszystko byli weseli i pozwolili sobie pstrykac pare fotek - niestety pogoda zmienila sie drastycznie i nastala ciemnosc - wiec isomilion i to owoce tego strzelania:

4. Rajdowcy - duet

5. Rajdowcy - trio

6. Duet w pitstopie

7. Trio w pitstopie

I tyle. Pozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

Nie wiedziałem, że i tutaj Ciebie znajdę. Kilka razy już czytałem Twój wątek na cyberfoto. Widziałem Twoją fotkę z dzieciakiem odpalającym petarde na głównej stronie plfoto.

Rewelacyjny reportaż z wyjazdu do Chin.

Jeżeli wszystko się uda, razem z narzeczoną i dwoma znajomymi polecę w sierpniu również na dwa tygodnie do Chin.
    Wszystkim pokazałem Twoje fotki i opisy...to był koronny argument przy przekonywaniu

Tak trzymaj!
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A gdziez indziej jak nie tu, znalazlo by sie miejsce dla mnie, Nikoniarza...

Dzieki za mile slowa faktycznie, maly rzucajacy we mnie petardami zostal zdjeciem dnia na plfoto, a dzien wczesniej mnie polecali - wiec chyba tak zle ze mna nie jest

Co do samego wyjazdu - zycze powodzenia i trzymam kciuki zeby sie udalo ciesze sie ze moglem pomoc [mimo tego ze robilem to calkiem nieswiadomie ]. Tak sie sklada ze w sierpniu bede w PL wiec mozna powiedziec ze sie miniemy i oczywiscie czekam na raport po powrocie z podrozy

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nikt wiecej nie napisze?

Domyślnie

Ja napisze. 1,2 ostrość gdzieś uciekła. 3 super. Rajdowcy OK.

Domyślnie

woot! ale fajne! te dzieci cos w sobie maja, super to uchwyciles, xD.

podoba sie wszystko.

Domyślnie

Podobają mi się portrety. Kiedyś już widziałem trochę podobnych prac - dokładnie tu. Fajnie!!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dzieki za komentarze

Zbigniew, znam ta stronke - i domyslam sie ze byles na niej w tym samym celu co ja - czyli zeby zobaczyc foty z Sigmy 30/1.4 a moje portretki to akurat N85/1.8 w Kunmingu bylem rowniez - pojechalem tam z Guiyangu polecam oba miasta

Chinskie dzieciaki sa najczesciej bardzo spontaniczne i jezeli tylko sie nie wystrasza bialego z aparatem to mozna im popstrykac calkiem niezle rzeczy, wiec jezeli bedziecie w Chinach to polecam poprobowac

Pozdrawiam!

Domyślnie

Swietne portreciki , choc mimo , ze sam lubie ciasne kadry nie wiem czy w tym przypadku nie za ciasno. #3 najbardziej sie podba :0
    Ekipa od wozka tez super... gratuluje i mysle , ze spokojnie mozesz sie przebranzowić
    Pozdrawiam
    Waldek
    ---------------------
    www.foto-front.com

aparat i psy

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Te trzy pierwsze portrety, a zwłaszcza trzeci, są przepiękne.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów