Szukaj
No, ale na pytanie/zagwozdkę nie odpowiedziałeś. Bo rozchodzi się właśnie o to ilu z nas ma takich znajomych jak Ty?A co do tych testów AFu to na razie widziałem tylko dwa i oba z beta puszek. Na jednym chłop narzekał na AF w trybie filmowym a na drugim jakaś parka zachwalała śledzenie w trybie zdjęciowym.
Wszystko zalezy od podejscia do tematu i to... Co dla kogo jest duzo a co malo.
Ludzi ktorzy moga wydac 50-80 tys. zl na sprzet jest naprawde DUZO. Po prostu nie kupia sobie kolejnej... nowej "zwyklej bryki"
Chodzi mi tutaj o to, ze wysoka cena nie oznacza ze system nie bedzie mial klientow a dla wielu i tak ta cena nie bedzie grala wiekszej roli...
X-T10, XF 16-55/2.8, XF 35 f/1.4, XF 55-200, 5D MKII , EF 24-105 mm f/4L IS USM, EF 85mm f/1.8 USM, A6000 SEL18-105/4
Zwlaszcza w bogatszej polowie cywilizowanego swiata. Majac sensowna prace na etacie w US, DE czy masie innych panstw na takiego S1 jestes w stanie zarobic w 2, max 3 tygodnie. Czy to dlugo? Nie sadze i nie sadze tez zeby taki wydatek byl czyms nad czym rozmyslasie dluzej niz 5 minut. Zupelnie inaczej wyglada sytuacja w Polsce, gdzie takie sprzet kosztuje z 4x wiecej w relacji do srednich zarobkow.
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
Muszę popatrzeć na aparaty o których wspomniałeś, bo szczerze, to nie bardzo słyszałem ?
Skontaktuj się z nami