Witam
takie pierwsze forumowe kroki z portretem (to jeszcze portret?). Zależy mi na tym zdjęciu, więc chętnie posiedzę przy nim jeszcze w PSie, doradźcie co poprawić, zmienić i generalnie jak się wam ta fotka widzi.
1.
Pozdrawiam Jarek
Szukaj
Witam
takie pierwsze forumowe kroki z portretem (to jeszcze portret?). Zależy mi na tym zdjęciu, więc chętnie posiedzę przy nim jeszcze w PSie, doradźcie co poprawić, zmienić i generalnie jak się wam ta fotka widzi.
1.
Pozdrawiam Jarek
Moje pierwsze skojarzenie, to to, że ten jegomość czarno widzi przyszłość tego miasta. Jak dla mnie zdjęcie zawiera jakąś treść/opowieść, którą można sobie dopowiedzieć.
Dzięki za komentarz "trzecie oko"
Szkoda że nikt nie poradzi co poprawić jeszcze, albo chociaż zjedzie bez litości, bo już sam nie wiem co o tym zdjęciu myśleć.
No nic wracam do nauki![]()
jest ciekawe i dobrze MZ daje do myślenia..jak trzecie oko napisał ,
przeszkadza mi tylko lampa na pierwszym planie
A mi się fotka bardzo podoba i nic bym nie zmieniał. Możesz spróbować pobawić się krzywymi jak już tak bardzo chcesz ale tak jak mówie nie ruszałbym już, a napewno nić nie wycinał i nie stemplował bo tylko możesz popsuć.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
nie nie, tak bardzo psuć nie chce, chodziło mi głównie o konwersje do B&W
Po głowie chodzi mi jeszcze przyciemnienie, tego białego kawałka lampy po prawej (sterczy z krawędzi i zaczyna mnie denerwować)
do tego jeszcze delikatnie przyciemnię lewy dolny róg, i już chyba zostawię je w spokoju
Chociaż te cienie na twarzy też takie ostre jakieś...
Heh no to sobie dałem rady
Dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam Jarek
Po 1 wsze to nie portret. po 2 gie nie podoba sie przez brak przekazu. Po 3 cie, nie przejmuj sie tym co pisze![]()
Skontaktuj się z nami