Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Norton Ghost 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Norton Ghost 12

Witam zrobiłem sobie jakiś czas temu obraz partycji C: programem NORTON GHOST 12 i chciałbym to teraz przywrócić ale nie wiem jak to zrobić. Szukałem po necie jakiegoś opisu ale wszędzie jest opisany sposób pod jakąś starszą wersje dosową. Zna ktoś ten program i mógłby pomóc?

Domyślnie

Z tego co pamiętam to chyba ghost od 10(?) jest uruchamiany z płyty instalacyjnej(bootowalny) a tam już masz klikawkę z podpowiedziami(chyba)
    "PRASŁOWIAŃSKA GRUSZA, KRYJE W SWYCH KONARACH PLEBEJSKIEGO UCIEKINIERA"

Domyślnie

Dokładnie, do ghosta masz płytkę startową. Jak kupowałeś online, bez pudełek, to były 2 pliki do pobrania - instalka i obraz ISO płytki startowej. Wkładasz ją, uruchamiasz z niej system i dalej już prosto.

Domyślnie

Jak masz problem to zassij sobie hirens boot cd - tam masz wszystko co niezbędne - płyta sama startuje - wybierasz nortona i do dzieła...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

no tak zassałem sobie hirens boot cd 9.0 odpaliłem nortona z tej płyty ale jest problem w tym że nie rozpoznaje tego mojego obrazu którego zrobiłem ghostem 12. bo to są rozszerzenia .sv2i .v2i a ten ghost z tej płyty hirens szuka rozszerzenia .ghost o ile dobrze pamiętam albo coś w podobie grunt że nie mogę przywrócić macie jakiś sposób? bo nie chce mi się instalować od nowa wszystkiego

Domyślnie

Tak jak pisali przedmówcy, musisz zabootować z płyty Ghosta. Nic innego jak na razie nie znalazłem.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

rambobambo - poszła PW

Uprawnienia umieszczania postów