Ale serio, ja rozumiem, że regulamin to regulamin, każdy ma się stosować, ale wiele osób pozwalało sobie na wiele więcej i nigdy bana nie dostali. Z tymi małymi obrazkami to też nie złamał regulaminu.
Poza tym walka z systemem jeśli mogę tak to nazwać była w jego przypadku niegroźna a też dopytywanie się o szczegóły takich a nie innych decyzji moderacji to nie jest nic złego
A dopytywał się cały czas, bo po jednym zapytaniu był zbywany i odpowiedzi nie dostawał, więc pytał wciąż i wciąż
No ale ok, będziemy mieć forum o sprawach czysto technicznych (chociaż niektórzy też sobie próbują wyjaśnić w dość chamski sposób że oni wiedzą lepiej)
Zdjęcia pewnie też ktoś wrzuci ale może ze dwie trzy osoby napiszą komentarz, że fajne i super. Poza tym nie będzie żadnej dyskusji, bo od razu larum że offtop tworzymy, że spamujemy, że żarty sobie stroimy
Spoko, tylko po co potem wątki w stylu "forum umiera"?
@spiritus wiem że jesteś na wykopie to pewnie wiesz jaki jest śmiech z elektrody - chcecie to samo robić tu? Kasowanie postów, zamykanie tematów, zdjęcia mają być według wytycznych?
Szukaj

Skontaktuj się z nami