Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 61

Wątek: Cold

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ale darcie koszul, za to komentarze dość ciekawe. Rozrywka, trudna sztuka na tle zalewającego forum morza chały itd. Ja odniosłem dokładnie odwrotne odczucie. Dlatego nie uważam by takie opinie miały jakikolwiek wartość bo jeden powie tak drugi powie nie.
    Gusta są różne i o nich się nie dyskutuje i nie powinny mieć wpływu na to co kto może a kto nie.

Wątpię też aby administracja wieloletniego użytkownika banowała bez podstaw i pod wpływem emocji. Zwłaszcza że takie akcje zawsze tak samo się kończą.

Zawsze można się też wykazać inicjatywą i założyć własny portal i być ostatnim sprawiedliwym. Skoro uważacie to wszystko za coś przełomowego, to kwestią czasu będzie splendor, chwała i wielomilionowe wyświetlenia.
    https://www.fora.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 90s Zobacz posta
    Wątpię też aby administracja wieloletniego użytkownika banowała bez podstaw i pod wpływem emocji. Zwłaszcza że takie akcje zawsze tak samo się kończą.
    Z tym się zgodzę. Woytek faktycznie zbierał na banicję, robiąc to oczywiście bardzo inteligentnie, ale wydaje się że powód był zbyt błahy i takie posunięcie było strzałem w kolano. Bardziej czekamy na jakieś uzasadnienie czy reakcję od strony moderacji @Jacek_Z.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PM.M Zobacz posta
    Z tym się zgodzę. Woytek faktycznie zbierał na banicję, robiąc to oczywiście bardzo inteligentnie, ale wydaje się że powód był zbyt błahy i takie posunięcie było strzałem w kolano. Bardziej czekamy na jakieś uzasadnienie czy reakcję od strony moderacji @Jacek_Z.
    Jak to mówią kropla przelewa czarę goryczy, a skoro zbierał to w końcu uzbierał.
    Bardzo dobrze że administracja potrafi być konsekwentna, zwłaszcza że takie decyzje są bardzo trudne. Poza tym są na tym forum działy gdzie mógł spokojnie prowadzić swoją działalność wraz ze swoimi fanami nie narażając się na żadne konsekwencje.

kl
    Gość

Domyślnie

Bardzo dobrze że administracja potrafi być konsekwentna

Może i potrafi ale chyba słabo z tych umiejętności korzysta. Wysyłałem prośbę o usunięcie mojego konta do wszystkich administratorów i jak widać, jest jakiś problem z tą konsekwencją.

Domyślnie

Ale darcie koszul, za to komentarze dość ciekawe. Rozrywka, trudna sztuka na tle zalewającego forum morza chały itd. Ja odniosłem dokładnie odwrotne odczucie.
    No dobrze, ale jakie to ma znaczenie, czy ktoś wstawia "barachło, za to robione contaxem!", czy nie? Raczej chyba dyskutujemy o pewnej "polityce moderacyjnej", a nie konkretnym userze?
    Ostatnio edytowane przez sosnowy ; 12-01-2019 o 13:44