Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 61

Wątek: Cold

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Może kilka słów zapodam do siebie jak to widzę.

Ten piec jak i skasowany sracz w polu to polski krajobraz na rubieżach.
    Oba centralnie kadrowane. Mała architektura wkomponowana w krajobraz.

Dobrze, że takie zdjęcia się pojawiają.Krajobraz to nie tylko zachody i wschody słońca, w upatrzonych miejscówkach, zdjecia z filtrem nd na statywie. Forum to forum, miejsce dla każdego powinno być zagwarantowane. Poprawność polityczna również nie jest wskazana a powiem więcej, nawet szkodzi

Opcje w zasadzie były dwie albo tutaj zostawić albo przenieść do architektury. Wybrano trzecią która nie powinna mieć miejsca.

Jeszcze raz protestuję przeciw kasowaniu postów, samowolnym przenoszeniu, autorytarnym uznawaniu przez modów co wolno a co nie wolno.
    Wolność wypowiedzi przede wszystkim, krążenie wokół tematu i wątków pobocznych jak najbardziej wskazane.

linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Domyślnie

Co? Wychodek na polu to nie Krajobraz? No to go, tego wichrzyciela wpkx-a, zbanować za piec też trzeba.

Domyślnie

Tak, proszę o uzasadnienie za co i dlaczego zbanowano Woytka.

Domyślnie

Obecnie sam zbanowany nie wie. A może tego nie wie nikt? Któż to wie...

Domyślnie

Wpkx zbierał ostrzeżenia od dawna. Jednak to nie przynosiło skutków. Ban nad nim wisiał od jakiegoś czasu.
    Kilkukrotne obrażanie osób na forum, specjalnie łamanie regulaminu odnośnie rozmiaru zdjęć, teraz nie pohamował języka w tytule wątku.
    Dostał PW z wyjaśnieniem. Powinien wiedzieć
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritus Zobacz posta
    Wpkx zbierał ostrzeżenia od dawna. Jednak to nie przynosiło skutków. Ban nad nim wisiał od jakiegoś czasu.
    Kilkukrotne obrażanie osób na forum, specjalnie łamanie regulaminu odnośnie rozmiaru zdjęć, teraz nie pohamował języka w tytule wątku.
    Są tacy co zbierają aparaty a inni ostrzeżenia. Co kto lubi.
    Moje zdanie jest takie, że się Panowie "uwzieliśta na chłopa", nie chcecie wprowadzić zmian a do tego pilnujecie zapisów regulaminów, które dziś już prawie nie mają sensu.
    Kasujecie posty wg własnego uznania z OT. No zaczyna tu wiać nudą trochę. Oprócz wiedzy merytorycznej potrzebni są też tacy co dostarczają szeroko rozumianej rozrywki.
    A czymże są zdjęcia jak nie okazją do dyskusji merytorycznej lub o tym o tamtym lub do dobrej zabawy ? Skoro traktujemy to jak "spotkanie w sieci" to musimy tu również dobrze się bawić.
    linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Domyślnie

To są jakieś jaja. Klient dostaje bana, bo wstawił zdjęcie sracza po tym jak dostał "ostatnie ostrzeżenie"?! I tak wywalacie lekką ręką gościa, który regularnie wstawia zdjęcia? Ciężko zrozumiec, co się ostatnio na tym forum dzieje (nie jestem pewien, ale jakoś mam też wrażenie, że nie ma już tutaj Bombla czy macarona).

Domyślnie

Ale serio, ja rozumiem, że regulamin to regulamin, każdy ma się stosować, ale wiele osób pozwalało sobie na wiele więcej i nigdy bana nie dostali. Z tymi małymi obrazkami to też nie złamał regulaminu.
    Poza tym walka z systemem jeśli mogę tak to nazwać była w jego przypadku niegroźna a też dopytywanie się o szczegóły takich a nie innych decyzji moderacji to nie jest nic złego
    A dopytywał się cały czas, bo po jednym zapytaniu był zbywany i odpowiedzi nie dostawał, więc pytał wciąż i wciąż
    No ale ok, będziemy mieć forum o sprawach czysto technicznych (chociaż niektórzy też sobie próbują wyjaśnić w dość chamski sposób że oni wiedzą lepiej)
    Zdjęcia pewnie też ktoś wrzuci ale może ze dwie trzy osoby napiszą komentarz, że fajne i super. Poza tym nie będzie żadnej dyskusji, bo od razu larum że offtop tworzymy, że spamujemy, że żarty sobie stroimy
    Spoko, tylko po co potem wątki w stylu "forum umiera"?
    @spiritus wiem że jesteś na wykopie to pewnie wiesz jaki jest śmiech z elektrody - chcecie to samo robić tu? Kasowanie postów, zamykanie tematów, zdjęcia mają być według wytycznych?
    Ostatnio edytowane przez notdot ; 11-01-2019 o 18:39
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Jakie ostrzezenia? Przy aawatarze nie mial zadnych ostrzezen widocznych. Mowisz o upomnieniach slownych, dyskusji nt spraw forumowych?
    No chyba rozmwiac kulturalnie mozna. Tak przynajamniej zakladam a wrecz jestem tego pewien.
    Co do rozmiaru zdjec to przeciez sie dostosowal i nie wrzucal za duzych od jakiegos czasu-wiec ten argument odpada.

I jedno slowo w tytule watku i od razu ban? Zapewne jeszcze po angielsku.
    No bez przesady, to mozna by wykropkowac tytul albo watek wywalic ze przeklenstwa nawet po angielsku nie beda tolerowane. Zreszta watpie zeby to bylo jakies mocne przeklenstwo, bo wpkx trzymal poziom kulturalnie, nie przypominam sobie zeby kogos obrazal.
    Dosyc duzo zdjec na forum zamieszczal, czyli pobudzal je do zycia fotograficznie.

Ale jak to mowia; jak sie chce uderzyc psa to kij sie zawsze znajdzie...smutne to bardzo.

P.S
    Czy moge wiedziec (mysle ze pare osob tez to zainteresuje) do kiedy jest ten ban?

P.S 2
    Z tego co mi wiadomo, bo az zajrzalem na "tamte forum" (na ktorym nie mam konta i okazjonalnie je odwiedze). To watek przedstawial wychodek (az sie boje napiosac sr..cz) a w tytule bylo po angielski slowo "sh...t".
    Hahahahah, czy tylko ja tu widze pewna paranoje chyba, normalnie jak z filmow Barei o poprzednim ustroju.
    Czy tam na tym zdjeciu sie ekskrementy walaly naokolo tego wychodka? Nie widzialem, to pytam.
    Czy wpkx non stop wstawial zdjecia o tak "smierdzacej" tematyce - wtedy wypadalo by juz go upomniec zeby nie sial zgorszenia i obrzydliowsci.

I tak w P.S 2 osmieszam bana uzytkownika z tego powodu, albo inaczej; to wrecz sie samo osmiesza.

Dziwne tu sie rzeczy dzieja ostatnio...
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 11-01-2019 o 19:46
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

A może PW odczytać jako zbanowany?

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni