Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Doświadczenia

kruk
    Gość

Domyślnie Doświadczenia

Proszę właścicieli analogowych Nikonów o oceny [1-6 : 6 najlepsza] - body-ocena, obiektyw - ocena. Można się rozpisać! DZIĘKI !

Rozmowny Awatar cahe
    Miasto
    Kielce/przebywam w stolicy

Domyślnie

ale po co? przeglądając tylko parę tematów dowiesz się że:

F100 jest świetny, F80 takoż. F801s, F601 jak najbardziej polecane. No i ALF ze swoim F70 )
    Look ma, no camera!

Nie zapomnij dodać swojej grupy fotograficznej do forumowej mapki!

Domyślnie

ja mam F50 i tez go sobie bardzo chwale :]
    pozdrawiam
    JELO
    F100 /F50 /D90 /NIKKOR 35-80,18-105, 20, 50, SIGMA 100-300

Rozmowny Awatar cahe
    Miasto

Domyślnie

a ja miałem F50 i teraz, kiedy się go pozbyłem, wcale mi nie brakuje tego śmisznego przełącznika Advanced - Simple .
    Look ma, no camera!

Domyślnie

cahe,
    Haha "F100 jest świetny, F80 takoż. F801s, F601 jak najbardziej polecane. No i ALF ze swoim F70" Dzięki cahe lepiej bym tego nie ujął khehe, podpisuję się pod tym także
    Pozdrawiam Marcin
    "Zdjęcie można zrobić wszystkim, tylko po co się męczyć skoro jest Nikon "
    "Oby piękno miało moc wzbudzania dobra..."

Rozmowny Awatar cahe
    Miasto

Domyślnie

dochodzą oczywiście takie dziwactwa jak F90x (N90s) - też fajny korpusik, czy manualne ciekawostki. generalnie z tych modeli, patrząc na dane techniczne powinieneś sobie coś wybrać (F601 byłby np. dla mnie idealny, ale brakuje PGO :/)

generalnie - szerokie lobby F80 (gALL, Czornyj) poleca ten aparat jako ultimate-shooting machine. twierdzą oni, że korpus ten posiada wszystko, co szaremu pstykaczowi mogłoby być kiedykolwiek potrzebne! nie biore jednak odpowiedzialności za tą opinię ;]
    Look ma, no camera!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cahe

generalnie - szerokie lobby F80 (gALL, Czornyj) poleca ten aparat jako ultimate-shooting machine. twierdzą oni, że korpus ten posiada wszystko, co szaremu pstykaczowi mogłoby być kiedykolwiek potrzebne! nie biore jednak odpowiedzialności za tą opinię ;]
    A ja sie pod tym podpisuje obiema rękami Zdecydowanie F80 to maszyna ze wszech miar godna polecenia!
    | Nikon D70s | Nikon F80 | AF Nikkor 50 mm f/1.8 D | AF Nikkor 180 mm f/2.8 D IF - ED | CF Extreme III | Lowepro Nova 3 |

Domyślnie

Super korpusik jak dla mnie to F801s (w dodatku pół-profi korpus),jest bardzo solidnie wykonany.Wszystko co potrzebne ma (poza negatywem ofkoz ).Moja ocena to 6/6.Wrzaz z SB-24 i Nikkorem 28-70/3.5-4.5 D tworzą naprawde świetny zestaw.Polecam go wszystkim.
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

A ja mowie- kup pieknego manuala i kilka stalek - nie bedziesz zalowal. BTW - w dziale "sprzedam" masz mojego F-301 jak z pudelka...

Pzdr
    Spinner
    Pentax (LX) i Nikon (D610i D90)
    SPINNERSTRAPS

Domyślnie

Aż trudno uwierzyć, że nikt nie poleca Nikona F6

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów