Masakryczna matryca ciekawe czy to wartosc realne czy znow jakas interpolacja
poza tym bydlak 1,2 kg i cena rozwala 10,000 euro
Szukaj
Masakryczna matryca ciekawe czy to wartosc realne czy znow jakas interpolacja
poza tym bydlak 1,2 kg i cena rozwala 10,000 euro
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 02-03-2010 o 12:32
znow linki zablokowane
pozdrawiam Sebastian
Czy to jest to cuś co ma udawać średni formata ledwo przekracza mały obrazek
![]()
pozdrawiam Krzysiaczek
Panowie, spokojnie. To prototyp i pewnie ma za zadanie wybadac rynek. jak na razie to sa proby zastosowania matryc wydartych tylnim scianom i wrzucenie ich w mobilniejszy korpus. Zapora dla takich dzialan jest cena. Aparat wyceniony na podobna kwote co blizniak z tylna sciana jest skierowany do dokladnie tych samych, potencjalnych odbiorcow. Reszta biedakow biega z D2x czy D1 MK II...
To przeca sredni format....koszt tej matrycy jest zaporowy. Pewnie kupi to kilka bardzo bogatych agencji foto i na tym koniec. Kto z reszta kupuje tylne scianki do sredniego formatu kosztujace majatek ?
hmm no ja bym z checia kupil taka tylna scianke .. ale do kieva nie robia
pare minut pozniej ....
ups ... sparawdzilem i jednak robia ...
http://www.kievcamera.com/product.php?ID=48
...coz.. moze po wyplacie :P
No tak, To ja chyba też bym chciał być biedakiem którego stać na D2xZamieszczone przez admin
![]()
pozdrawiam Krzysiaczek
Ja nie wnikałem w dane tego korpusu, ale na pl.rec.foto też była wzmianka o digimamyi. Goście twierdzą że matryca jest niewiele większa niż mały obrazek, wiec dlatego moje pytanie ?Zamieszczone przez Kaleid
pozdrawiam Krzysiaczek