Szukaj
Nic nie trwa wiecznie. Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżnicy są też najbardziej cierpliwi. Peter James
Spodziewałem się.... kukułki. Śliczne.
Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l
Śliczne maleństwo, fajnie złapane
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
A to mi się bardzo podoba. Muszę przyznać, że dobrze obrabiasz zdjęcia - bez przesadzonych kolorów czy kontrastu itp. zabiegów, dzięki czemu zdjęcia są pod względem technicznym naturalne w odbiorze.
@Darek72 Dzięki. Trafiłeś w dziesiątkę, nie lubię przesadyzmu w obróbce, nie preferuję cukierkowych barw które jak wiemy dla większości odbiorców są miłe dla oka, staram się aby każde moje zdjęcie wyglądało jak najbardziej naturalnie i odzwierciedlało warunki jakie miałem w chwili robienia zdjęcia. Wiadomo nam dobrze że PS może zdziałać cuda ale ja tego nie czynię choć program opanowany mam do perfekcji. Pozdrawiam.
Nic nie trwa wiecznie. Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżnicy są też najbardziej cierpliwi. Peter James
Skontaktuj się z nami