Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: SSD

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie wiem jak z Samsungami, bo mało sztuk kupiłem, może z 5 łącznie, generalnie chyba ok, nikt się nie odzywał. MXy cruciale to różnie, co prawda 512 GB, ale mi padły 3 sztuki, podobnie goodramy - bleee. Natomiast pozytywnie jestem zaskoczony tanimi z ADATA SU800, SU900, kupiłem w ciągu ostatniego 1.5 roku jakieś 15 - 17 sztuk (256, 512 i kilka 1 TB) i odpukać na razie nie miałem najmniejszego problemu.
    Co do Twojego padniętego Samsunga.... reguły nie ma, zawsze może Ci paść w najmniej odpowiednim momencie. Również ssd za 13 tysi w pełni profesjonalny tak miałem ostatnio w jednym serwerku :/
    • ZABAWA W RAWKI WEŹ UDZIAŁ!
    • D7500 + S10-20 F/3,5 + S18-35 F/1.8 + S17-50 + N50 1.8 G + N55-300 + Sg8 F/3.5 csII + PORST MC 135 + Meike tube set || Cokin P / Marumi magnetic || FotoPro x4i || Stroboss 36N, 60N, X2, X rec
    • RX100 III
    • Flickr Pstryk || strava || yt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crusiek Zobacz posta
    MXy cruciale to różnie, co prawda 512 GB, ale mi padły 3 sztuki, podobnie goodramy - bleee.
    Ja akurat złego słowa nie powiem. Co prawda mam krótko (w stacjonarnym 240GB trochę ponad 2 lata, w laptopie 480GB rok) ale wszystko gra tak jak w pierwszym tygodniu. Następny zapewne też będzie Goodram.

Uprawnienia umieszczania postów