Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
Identyczny być nie może, bo przecież musi uwzględniać nowe opcje. Ale różnice nie są na tyle znaczące, by ktoś obeznany z wcześniejszymi wersjami C1 się pogubił...
Dla osób przechodzących z Lightrooma przygotowano obszar roboczy "migracja", więc jednym kliknięciem można sobie C1 upodobnić (na tyle, na ile to możliwe rzecz jasna) do Lr.
@Merde Dzięki, taka informacja była mi potrzebna, bo z tego co widzę jest trochę na You Tube tutoriali ale do starszych wersji.
Szukając informacji dotarłem do oficjalnej strony i widzę że tam jest dopiero to co szukam, samouczki, podręcznik użytkowania i inne.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez myrele Zobacz posta
Wszedlem teraz na strone C1 i nie trzeba byc wybranym. Wszystko jest przecenione. Wszystko oprocz wlasnie wersji 12 Pro
https://www.captureone.com/de-DE/store
Ja odkad zaczalem wywolywac w Capture One juz nie chce LR.
@myrele Trzeba jednak być wybranym Otwiera mi się C1 w wersji angielskiej i owszem są obniżki ale bez rewelacji, ja dostałem specjalny kod który wpisuje przy zakupie i dzięki temu dostaje 50% rabatu, jedyna informacja taka abym się pospieszył bo to oferta ograniczona w czasie Pisze tu o Capture One 12 Pro, sprawdzałem po Twojej wiadomości raz jeszcze czy przypadkiem nie strzeliłem jakiegoś niedopatrzenia.

- - - - kolejny post - - - - - -

Ciekawy jestem czy ktoś z Was używał zestawów filtrów, preserów z C1 ? widzę że są dodatkowo płatne. To chyba coś podobnego jak presety LR ?