Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Przecież @wpkx, napisał że tam nie ma "nic do oceny", a Wy twardo oceniacie.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 23-11-2018 o 11:21 Powód: czyszczenie

Domyślnie

[EDIT] @marcin255 - poszło ostrzeżenie. Następny warn to turnus relaksacyjny.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 23-11-2018 o 11:24
    Fuji

Domyślnie

Masz swojego psa? Czy buda jest dla odchodzących kotów ?
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Co do samego zdjęcia, no cóż To przecież nasz wpkx, kto tam wie, co mu we łbie siedzi Chyba Wojtek nie musi udowadniać nikomu, że potrafi robić dobre zdjęcia i że jest artystą fotografikiem. Artystą, a nie tylko rzemieślnikiem z dobrą znajomością warsztatu, bo ma pewne wizje, pewną wrażliwość w fotograficznym utrwalaniu rzeczywistości, w której jak przecież wiecie, doszukuje się hiperrzeczywistości - w kolorach, kształtach, bokehach, nieostrościach. Czy zdjęcie pasuje do krajobrazu, nie wiem. Może bardziej do abstrakcji, które tworzą elementy fotografii. W tym kontekście chyba najtrafniejszy jest komentarz Kolegi Sosnowego, który pochylił się nad tym, nad czym pewnie w przypadku tego zdjęcia do pochylenia się nadaje, czyli kształtu, kompozycji, kolorów. To ja tyle w kwestii komentowania
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 23-11-2018 o 11:29 Powód: czyszczenie
    Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrekjeczen Zobacz posta
    Zamiast okazywać prymitywność zawsze można poprosić autora o tłumaczenie bo być może @wpkx nie ogranicza się do pokazywania prac tylko na polskich forach tudzież portalach a tym samym stara się aby "reszta świata" rozumiała jego intencje.
    Myślę też, że "opracowanie" tytułu w j. angielskim jest równie trudne jak wykonanie dobrej fotografii.
    Cytat Zamieszczone przez marcin255 Zobacz posta
    [EDIT] @marcin255 - poszło ostrzeżenie. Następny warn to turnus relaksacyjny.
    czyli ja mam ostrzeżenie a kolega ?
    Fuji

Domyślnie

Ja tego zdjęcia nie ogarniam moim małym rozumkiem. Sporo prac autora nie jestem w stanie docenić bo nic tam nie widzę takiego że och i ach ale. Ale z szacunku może dla dorobku i wkładu w forum siedzę cicho. (no dobra, boję się kompromitacji)
    D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
    Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8

Domyślnie

No bo w wupekaiksem to tak jest, enfant terrible forów fotograficznych Jako komentarz moge tylko wkleić swoją przeróbkę pewnej katolickiej strony sprzedającej pluszowych Jezusów ;p Mam nadzieję, że Woytek się nie obrazi, ale tutaj też tak dużo ludzi darzy wupekaiksa szczególnym uczuciem, więc może by nabyli taki gadżet

Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!

Domyślnie

Stawiajmy pomniki za każdy pstryk z naciskiem na każdy .
    Fuji

Domyślnie

Angelski orszak niech mą duszę przyjmie...

(Na razie tyle, może napiszę coś jeszcze.)
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów