Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: statyw FIRST

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Wrzesińsk Zobacz posta
    Tak Erie!Z tym że tam były dwa, mniejszy i większy (co dziwne nie było na nich żadnych numerów,albo ja nie dojrzałem) i spodobał mi się ten większy,na mój gust całkiem stabilny.
    powiem tak, nie są one złe, nie jest co co prawda światowa czołówka, ale całkiem porządne statywy - miałem w domku wszystkie modele i nie było z nimi problemów opisywanych powyżej przez Bachola - lekkie i jednocześnie stabilne, obracana kolumna do zdjęć z perspektywy żabiej, piankowe osłony aby na zimnie nie przywierać rękami do statywu itd... dobra konczę, bo już i tak reklamę za dużą robię
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    powiem tak, nie są one złe, nie jest co co prawda światowa czołówka, ale całkiem porządne statywy - miałem w domku wszystkie modele i nie było z nimi problemów opisywanych powyżej przez Bachola - lekkie i jednocześnie stabilne, obracana kolumna do zdjęć z perspektywy żabiej, piankowe osłony aby na zimnie nie przywierać rękami do statywu itd... dobra konczę, bo już i tak reklamę za dużą robię
    Dzięki Erie! Takie też odniosłem wrażenie!(chodzi mi o statyw a nie reklamę )Pozdrawiam-Jacek
    D300s,T17-50,SB-800

Uprawnienia umieszczania postów