Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Juwenalia Olsztyn -cześć 1.

Witam, miałem okazję porobić troszkę foteczek na Kortowiadzie 2007 w Olsztynie. To tak na początek

Parada wydziałów:
    1.

2.

3.

Pogoda nie była w tym roku rewelacyjna ale i tak studenci nie zawiedli i na wyborach miss było nas około 5 tyś.
    4.

5. Chłopaki od foto mieli ciężko

6. No i wybrano Ją MISS UWM w Olsztynie

Nadszedł wieczór i czas koncertów

7. Kuśka Brothers

8. VAVAMUFFIN

9. Coma

10. IRA

11. Piersi

Dla fanów gier komputerowych- Turniej CS-a
    12.

Ogólnie na imprezie można było spotkać ciekawych i wesołych ludzi
    13.
    14.
    15.

Domyślnie

moim zdaniem masz tendencje do zbyt centralnego kadrowania (3,7,9,13,14,15 - kilka pozostalych w sumie tez, ale te imho zyskalyby szczegolnie na innym kadrowaniu. ostatnie 3 pokazują, ze calkiem niezle wychodzi ci polowanie na fajne okazy - ale trzeba jeszcze popracowac nad ich dobyrm wyeksponowaniem po upolowaniu.
    w dwoch slowach podsumowania: moim zdaniem powinienes popracowac nad kompozycja, zeby chocby tak fajnie uchwycone motywy jak 13. byly przyjemniejsze w odbiorze.
    pozdr

ps. widze, ze i w olsztynie na korowodzie swiatelko zawiodlo, ale atmosfera nadrabiala

Domyślnie

Thx Bukowy za rady. Na usprawiedliwienie powiem tylko że większość fotek była robiona z 1 miejsca(koncerty), mało mobilny byłem - złamana noga i gips

Domyślnie

1. Uciąłeś kolesiom kopyta 10 - można było troszki ciaśniej - wiem, że Gadzio brzydki jest, ale można było facjatę pokazać. TO ponarzekałem. Zgadzam się z Bukowym - masz predyspozycje do wyławiania ciekawych postaci z tłumu. Widzę, że szkiełka ładnie rysują Które najbardziej przypadło Ci do gustu? Jak na Twoje kuśtykanie to i tak róznorodne kadry

Domyślnie

jak dla mnie to jednak 13 najbardziej interesujaca.

Domyślnie

Dzięki tej mało "rewelacyjnej" pogodzie masz pięknie naświetlone zdjęcia (ja część zdjęć z GRG we Wrocławiu musiałem po prostu skasować - straszliwe kontrasty). I też mam tendencje do centralnego kadrowania
    Ładny reportaż.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Fajne foty Dyziek - widzę że nie zmarnowałeś szansy zrobienia fajnych zdjęć z tymi obiektywami Miałeś światło mięciutkie, rozproszone...
    ... centralny kadr nie zawsze jest zły - na kilku zdjęciach był konieczny
    Ale... można by było dać więcej światła w kadrze w stronę jak się patrzą ludziska...
    1 i 2 podobają mi się ze względu na oddanie sedna sprawie - jeśli chodzi o fotoreportaż oczywiście
    ..: F O T O P :..
    NIKON SYSTEM PRO..... i w głowie marzeń 100...

Domyślnie

Bardzo ładnie Widzę, że szkła się nie marnują
    Którym robiłeś 3, 13, 14, 15 ?
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cyrusvirus Zobacz posta
    Bardzo ładnie Widzę, że szkła się nie marnują
    Którym robiłeś 3, 13, 14, 15 ?

Wszystkie zdjęcia które wymieniłeś były robione Sigmą 120-300/2,8 fajne szkiełko ale ciężkie jak diabli, ja do atletów nie należę i coś w stylu VR by się przydało

Domyślnie

Dlatego się spytałem, co prawda na 14 widać dłuższą ogniskową ale na 13 pieknie rozmyte tło, ładna ostrość i nie wygląda na 50mm więc myślałem że to Twój Tamron...

edit:
    dopiero zauważyłem, że jest exif
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów