Znam takiego co zna.
Szukaj
Znaczy, znasz jakiegoś […….]* Jedi?
____
* wymoderowano
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Aha.
Z tym, że Mela to pies.
Snoblesse oblige:
A ja napiszę, że o tym zdjęciu nie mam nic do napisania. Forma zabawia się treścią a ja wole odwrotnie. Poza tym jestem z TWA a to zobowiązuje.
Możesz się obrazić.
Wg.mnie fotografia jest co najmniej mierna.
Krzak i wypięta pupa psa z prześwietleniami.
Dzięki.
Snoblesse oblige:
Najlepsze kadry z historii fotografii można tak opisać. Ot - dwóch gości przy płocie, albo jakiś rowerzysta przejeżdżający obok poręczy...
To należy obsmarować czymś konkretnymKilka spostrzeżeń na pierwszy rzut oka. Mała GO. Efekt najczęściej stosowany do wyodrębnienia czegoś z otoczenia, często w portrecie, tu ma nieoczywistą funkcję. Wprowadza jakiś dysonans. Nie widzimy tego, co jest ważne, bohaterki. Na dodatek w jasnej części zdjęcia przyciągającej nasz wzrok. Tytuł podpowiada imię, ale jest niespodzianka, bo chodzi o zwierzę. Dla znających fotografie autora może nie taka niespodzianka
Za to ciemna partia bardziej nadająca się na tajemnicę, jest czytelna. Wychodzi, że nic nie jest, jak powinno
Dobrze jednak, chyba by nie zniechęcać autora, że dałeś co najmniej mierny, a to znaczy zaliczone...
... ale Ty masz niedostateczny, siadaj.
Od razu uprzedzam, że na wszystkich mających zastrzeżenia do powyższego - się obrażam.
Bogdan, stadium Twojej cholery jest coraz bardziej zaawansowane.
Maciek:
... jak również starsza, nobliwa pani leżąca w klombie z pieskami na smyczy - gratulacje po raz kolejny.
Właśnie. Tak mam. I nawet niekoniecznie przy robieniu zdjęcia, wystarczy, że przy jego wyborze do publikacji.
Bardzo Ci dziękuję.
Snoblesse oblige:
Skontaktuj się z nami