Robiłem zdjęcia i pomyślałem, że to może być ciekawe kompozycyjnie. Krytyka (twórcza) mile widziana.
Szukaj
Robiłem zdjęcia i pomyślałem, że to może być ciekawe kompozycyjnie. Krytyka (twórcza) mile widziana.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia nie ubiera tego w słowa" - J. Tuwim
www.TadeuszTurski.info
Czy ja wiem...Jakieś takieś... Nijakie...
lampa walniete na niego, brzydkie cienie powstale
kadr malo przemyslany, zresztą sredni temat gdy nie ma jakiego wypasionego swiatla
Dlaczego ciekawe kompozycyjnie???
Mimo, że niesie w sobie przesłanie dla zainteresowanych.. zdjecie dla mnie nie wnosi nic nowego.
Nie mam za duzo do powiedzenia ale niech błogosławieni będą Ci, którzy nie "wklejają" zdjęć słabych - ja
to ni miała byc wycieczka osobista ale nie mogłem sie powstrzymać ( jak pisza Tu ) od komentarza.
pozdrawiam.. sam nie zrobiłbym lepszego zdjęcia.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia nie ubiera tego w słowa" - J. Tuwim
www.TadeuszTurski.info
z tego co wiem nie mozna robic takich zdjec, tym bardziej ich umieszczac..
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
www.TadeuszTurski.info
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
proponuje zapoznać się z tematem kursów foto/video w kościołach
Co do zdjęcia to ani ono fajne ani poprawne, imho te kielichy na dole bez sensu (dlaczego obcięte?) - lepiej byłoby bez nich. No i ten mikrofon...
Ogólnie zdjęcie jakoś się wali.
D2BC | D46s | N18-70 | N24-120 | S70-300 | N50 | SB800
Ale to są jakieś przepisy?
No, i co w takim razie np. z takim zdjęciem?
Ono jest na stronie portalu Mateusz
www.TadeuszTurski.info
Skontaktuj się z nami