Z tym że pełne 1050-tki są w laptopach często z obniżonym taktowaniem żeby zmniejszyć temperatury ?
Zerknij na lenovo czy asusy, co model to inne parametry mają na papierze i w realu tak samo.
Z tym że pełne 1050-tki są w laptopach często z obniżonym taktowaniem żeby zmniejszyć temperatury ?
Zerknij na lenovo czy asusy, co model to inne parametry mają na papierze i w realu tak samo.
Jesteś pewny że wszystkie gpu w laptopach są tak samo jak w twoim, ja wiem że nie i to często taktowanie jest zjechane o 20-30% bo konstrukcja laptopa nie pozwala odprowadzić poprawnie ciepła z w pełni pracującego gpu.
Może nie ciągnijmy tego nudnego wywodu.
Nie widzę potrzeby bo już porównywałem. I dlatego dokupiłem stacjonarkę.
Zamieszczone przez pilon
@nikoniarz Z ciekawości - co się renderuje 3/4 godziny? Pytam serio, jestem ciekaw.
Odpowiednio dłuższy materiał niż 1-minutowy.
Zamieszczone przez koesh
często taktowanie jest zjechane o 20-30% bo konstrukcja laptopa nie pozwala odprowadzić poprawnie ciepła z w pełni pracującego gpu.
Może nie ciągnijmy tego nudnego wywodu.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami