Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: siostrzyczka..

Domyślnie siostrzyczka..

.....niestety nie moja.
    jako ze była z nami strzliłem jej kilka fot.. tak dla zabawy
    z wynikow jestem zadowolony
    a jak Wam sie podoba ?

1.

2.

3.

4.

i jeszcze jedno... na bonus mam nadzieje ze sie moderator nie obrazi na mnei i wybaczy....
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

nie podobaja sie ?? :/
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ja tam sie nie bede "mondrzyl" bo sie nie znam za bardzo ale: kadry sa w porzadku, swiatelko tez moim zdaniem nie najgorsze tylko tak w jedynce strasznie zolto (chyba wb poszedl w diably - teraz widze ze wszedzie na 'auto' byl - wszyscy ci tu poradza zebys o tym trybie zapomnial hehe) a w pozostalych cos nie tak z obrobka. Wyostrzales po zmniejszeniu? Straszne syfki sie porobily i dziwaczny szum nie szum (bo widze ze iso 200-250 wiec nie powinno tego byc)... Strasznie to przeszkadza w odbiorze. I do poprawy ewidentnie skora modelki (bardzo ladnej zreszta ;] ) - trzeba zaprzac delikatnie PS moim zdaniem laika i wygladzic...

A moi faworyci (bo i zdjeciach pisze ;] ) to kolejno: 3 (ale uciac lekko na gorze), bonus (bardzo fajne! - tylko korekty patrz wyzej i ciasniej skadrowac choc ladnie wyglada rozmyte tlo) i 2 (troche przeszkadza balagan w tle - moze ciasniej w prostokat?). Reszta ewentualnie. Szczegolnie 4 nie za bardzo ale nie przez powyzsze manakamenty czy kadr ale za blisko te krzaczory byly i weszly w GO - a ladne byloby tlo tylko zeby bylo dalej i rozmyte...

Pozdrawiam!

Domyślnie

ten balans bieli .. wiem wiem ale na jedynce?
    robieone kompletnie pod koniec dnia w kolorze zachodzacego slonca na czystm niebie

Domyślnie

hanibal - zrobiłeś niedawno świetną sesję z libuszą i podniosłeś sam sobie poprzeczkę. kolejne zdjęcia, które prezentujesz po libuszy, niestety "od niej" odstają. składa się na to kilka czynników - na pewno światło, być może miejsce. na pewno również czas, który poświęcasz tym zdjęciom. ostatnich kilka sesji wygląda na dzieło przypaku - ot, jest aparat, fajna panna - to co? - popstykamy?

wybacz, nieco cierpkie słowa, ale skoro pokazałeś, że potrafisz fotografować, warto, byś nie schodził z świetnie obranego kursu.

pozdrawiam

Domyślnie

sesja na szybko.... tu masz kompletna racje...
    wiem ze te zdjecia sa "gorsze", moze to złe słowo ale napewno inne... inne swiatlo inne warunki..
    tamta sesja była tez na szybko... a wyszla chyab najlepiej ze wszystkich moich prezentowanych..
    moze to sprawa modelki ( kobieta dojrzala ktora ma swoj specyficzny urok i podejscie do tematu.. )
    wiem wiem ale pokazuje by ciagle sie uczyc
    a Tobie dziekuje za komentarz...

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

chyba lepiej, że nie twoja siostra nieszczęśliwe tło sobie wybrałeś, ten betonowy płot strasznie spłaszczył zdjęcia... troszkę też kontraściku brak ale nie jest tragicznie... pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów