Cytat Zamieszczone przez cz4rnuch Zobacz posta
Prawie w sensie spora część specyfikacji wygląda całkiem zacnie. Nie oznacza to, że to pro puszka w cenie dzisiejszego entry.
specyfikacja wideo, wierze na slowo, ze bajerancko. ale poza tym to juz niekoniecznie - dla fotografa akcji, podroznego czy landszafciarza tala specyfikacja to przyslowiowe "ziewlem-pierdlem-wyszlem"

Budowa ponoć też nie jest pro. Tak uprzedzając. Inna sprawa. Skąd to info, że bateria ma być na 300 strzałów?
a przesadzilem?

szacuje po swoim uzytkowaniu. M5 z mizerna bateria LPE17 wyciagal mi srednio 150 zdjec na baterii (o ile nie zapomnialem wylaczyc na sztywno pakujac go do pleckaka, w przeciwnym wypadku 150 sie nie udawalo). LPE6N ma 2x wieksza pojemnosc, no to 300 temu bym dal

Z tego co widzę to pojemność trochę gorsza od sonowej Z battery a ta mi starcza na kilka tysi strzałów. Wizjer R5 i R6 pewnie więcej żre, ale to chyba nie oznacza 10 razy mniejszego magazynka?
wierze na slowo, ze wystarcza na tysiace. mnie w DSLR (fakt, ze mam GPS-a zawsze wlaczonego w plenerze) udaje sie do 500 dobic w cieply dzien z czystym niebem. moze na nowiutkim firmowym ogniwie daloby sie 600. w tym aparacie z telewizorem co mialem (M5) jak wyszlo 200 to bylo niezle, po prawdzie to LPE17 to smiech na sali jest