Close

Strona 172 z 187 PierwszyPierwszy ... 72122162170171172173174182 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 711 do 1 720 z 1868

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zdebik Zobacz posta
    Promocje się robi jak coś nie schodzi...
    Serio?

ROTFL !!!!!!!!!!!!
    Ostatnio edytowane przez candar ; 14-09-2021 o 10:03
    Nikon Z6 / Sony A7 III, Nikon Z 50 mm f/1.8 S , Viltrox 85 f/1.8, Techart TZE-01 + MC-11 oraz szkła Sigmy, Sony i M42
    / insta / Mój fejsik / moja stronka / maxmodels / 35photo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Serio?

ROTFL !!!!!!!!!!!!
    Jeszcze nie widziałem promocji na coś, co się sprzedaje jak ciepłe bułeczki. A co do stałek f8, to znajdą się chętni. Wielu entuzjastów chce mieć duży zoom, światło ich nie obchodzi ponieważ tematu nie ogarniają i raczej nie będą wstawać o 5 rano.

Może nie w Polsce (krainie mlekiem i miodem...), ale na zachodzie gdzie to nie są jakieś wielkie kwoty.

https://www.wexphotovideo.com/sony-f...-lens-1705686/

Jaki dobry obiektyw, tanio i sony.

Edit: z ręką na sercu pisze, jak takie szkła w Sony beda po £700, to przechodzę na ten szrot.
    Ostatnio edytowane przez Zdebik ; 14-09-2021 o 10:24

ksh
    Gość

Domyślnie

Co chwilę są takie promocje. Poprzednia się skończyła bodaj miesiąc temu i jest teraz nowa aktualna. Tak więc problemu zakupu ww. szkła w tej cenie nie widzę. Ciekawe jak z promkami na szkła RF , bo jakoś nie zauważyłem takowych.
    Możliwe możliwe ale dawałbym zawsze linki jeśli jest promocja i można to kupić bo na papierze to sobie mogę zrobić nawet że za darmo ale towar neidostępny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Możliwe możliwe ale dawałbym zawsze linki jeśli jest promocja i można to kupić bo na papierze to sobie mogę zrobić nawet że za darmo ale towar neidostępny.
    Ale w czym problem? Swoje aparaty i obiektywy kupuję zawsze w promocjach + podwójny Cashback , wycinam kody z pudełek i mam sprzęt często do 2-3k zł taniej niż w "normalnych" cenach sklepowych.

Tak , wiem. Lepiej sobie ponarzekać na forum, że to wszystko tylko na papierze i niedostępne
    Ostatnio edytowane przez candar ; 14-09-2021 o 10:38
    Nikon Z6 / Sony A7 III, Nikon Z 50 mm f/1.8 S , Viltrox 85 f/1.8, Techart TZE-01 + MC-11 oraz szkła Sigmy, Sony i M42

ksh
    Gość

Domyślnie

Problem w tym że link prowadzi to sklepu gdzie nie ma towaru.

Domyślnie

Edit: z ręką na sercu pisze, jak takie szkła w Sony beda po £700, to przechodzę na ten szrot.
    Do tego "szrotu" to jest milion znakomitych i tanich szkieł na mocowanie FE od Sigmy (szczególnie nowe serie DG DN Art oraz DG DN w I series) , Tamrona , Viltroxa , Samyanga itp.

- - - - kolejny post - - - - - -

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Problem w tym że link prowadzi to sklepu gdzie nie ma towaru.
    Problem w tym, że obecnie każdy czeka aż mu podadzą wszystko na tacy i jeszcze łyżeczką włożą papu do buzi.
    Zamiast zadzwonić i napisać do któregokolwiek sklepu https://scentre.pl/yodafile/service/...f1bee069e7.pdf oraz przeczytać instrukcję mając problem techniczny wolą pisać tysiące postów.
    Ostatnio edytowane przez candar ; 14-09-2021 o 11:00

Domyślnie

Do tego "szrotu" to jest milion znakomitych i tanich szkieł na mocowanie FE od Sigmy (szczególnie nowe serie DG DN Art oraz DG DN w I series) , Tamrona , Viltroxa , Samyanga
    Są ale to nie dla mnie, tak to juz jest z tymi fanboyami. Za to teraz mam ochote na tilt-shift, cos tam jest w okolicach 40 i 90mm ofc Canona ^^

Domyślnie

Są ale to nie dla mnie, tak to juz jest z tymi fanboyami.
    No tak. Bo najnowsze Sigmy serii DG DN Art oraz DG DN w nowej kompaktowej "I series" https://www.sigma-sklep.pl/produkty/...rkowych,2,4649 produkowane są wyłącznie dla fanboyów

Domyślnie

No tak. Bo najnowsze Sigmy serii DG DN Art oraz DG DN w nowej kompaktowej "I series" https://www.sigma-sklep.pl/produkty/...rkowych,2,4649 produkowane są wyłącznie dla fanboyów
    Jakoś wieksze zaufanie mam do L Canona. Sigmy na plakatach i YT spoko. Ale po roku, coś tam trzeba dokrecić bo sie luzuje albo nagle nie trafia.

ksh
    Gość

Domyślnie

Problem w tym, że obecnie każdy czeka aż mu podadzą wszystko na tacy i jeszcze łyżeczką włożą papu do buzi.
    Zamiast zadzwonić i napisać do któregokolwiek sklepu https://scentre.pl/yodafile/service/...f1bee069e7.pdf oraz przeczytać instrukcję mając problem techniczny wolą pisać tysiące postów.
    Akurat ja wrzucam tu na forum masę linków z okazjami cenowymi i nie wiem czemu się bulwersujesz, dałeś linka gdzie towaru brak, na szybko przeleciałem na ceneo i wszędzie gdzie można odliczyć kasę towaru brak, więc o co masz pretensje, pewnie gdzieś można kupić ten obiektyw tak tanio.

Strona 172 z 187 PierwszyPierwszy ... 72122162170171172173174182 ... OstatniOstatni