Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Komunia Olki

Domyślnie Komunia Olki

Miałem w zamiarze troszkę inaczej, luźniej, podejść to tematu portrecików komunijnych.
    Jeżeli można to pomińmy temat tła . Wiem, że to nie usprawiedliwia, ale napomnę, że była taka zadyma, że cudem jest powstanie jakichkolwiek zdjęć.
    Fajne? czy typowo albumowe?
    1
    2
    3
    4
    5

Domyślnie

Moim zdaniem zdecydowanie ciekawszym rozwiązaniem byłoby zabrać ją w plener..i skoro chciałeś luzniej podejśc do tematu to tam pokombinować z miejscem i światłem.Obecna wersja..wybacz,ale ja jestem na nie..

puchbeary
    Gość

Domyślnie

a mnie sie podoba ale z wyłączeniem zdjęcia Nr1 - nie pasuje mi do reszty jakoś. Na pozostałych bardzo fajnie uchwycona radość i to jest największa siła tych zdjęć. na ostatnim trzeba było klepnąć te siniaki stemplem bo strasznie się rzucają w oczy przy takiej ilości białego. 3 i 4 dla mnie najlepsze - mimika na medal i widać że dziecko lubi aparat - zabierz ja w plener - niekoniecznie komunijny a myśle że będziesz miał co pokazać.

Domyślnie

też jestem za plenerem, siniaki usunąć.
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

do albumu, szczególnie za miejsce
    FX

Domyślnie

zdjecia na nie ...
    ale tak sie dziwie dlaczego robiles tak mocno przymknales obiektyw .... f10 na czasie 1/60 ? ...
    widze ze masz tamrona 90/2.8
    jak nie bylo miejsca na to szklo to trzeba bylo wybrac jednak plener ... w mieszkaniu tragedia ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimlot Zobacz posta
    zdjecia na nie ...
    ale tak sie dziwie dlaczego robiles tak mocno przymknales obiektyw .... f10 na czasie 1/60 ? ...
    widze ze masz tamrona 90/2.8
    jak nie bylo miejsca na to szklo to trzeba bylo wybrac jednak plener ... w mieszkaniu tragedia ...
    Eh...dzień wcześniej kupiłem lampę i taka mnie radocha ogarnęła, że nie mogłem sobie odmówić powymahiwania nią. Czas 1/60 wymusiła lampa, nie mogłem sobie z tym poradzić. Oczywiście był to błąd praktykować na nowym sprzęcie ale .... musiałem

Macie rację, plener byłby lepszy. Zrobię to, sukienka ocalała, tak więc rakwizyty są.

Dziękuję wszystkim za krytykę. Przyda się.

Domyślnie

na tych zdjęciach widzę istną bestię, a nie grzeczne dziecko idące do komunii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    na tych zdjęciach widzę istną bestię, a nie grzeczne dziecko idące do komunii
    Właśnie tak chcialem to zrobić

Uprawnienia umieszczania postów