Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Parchaty

Domyślnie

Zadziorny
    Sądząc po spojrzeniu i minie chyba mu podpadłeś.
    D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
    było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Ładnie. Fajne zdjęcie i model

Domyślnie

O matko! Wyszedł trochę tak, jak te niewydarzone wypchane liski z memów... Mam nadzieję, że jak podrośnie to wyprzystojnieje, bo jak nie, to zostanie z konieczności starym kawalerem...

Ładnie zapozował, z bardzo daleka robione? Coś mało się boi. Widziałem na wolności lisa z odległości 3 metrów (raz w życiu tak blisko w biały dzień) i się mnie nie bał - a potem się okazało że był wściekły.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Dzięki za komentarze

Tego rudzielca wypatrzyłem śpiącego w trawie. Spał dość twardo, czołgałem się do niego ładnych kilkanaście metrów w rosie i błocie, porzucając po drodze klamoty wraz z plecakiem - chyba nie muszę tłumaczyć jak potem wyglądałem Po dotarciu do celu (może ok 12-15m?) przykryłem się siatką i czekałem aż wstanie. Obudził się i zwrócił uwagę na coś czego przed spaniem nie było, leżał z taką miną bez ruchu przez dobrą minutę po czym wstał i wszedł spokojnie w gęsty las

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Widziałem na wolności lisa z odległości 3 metrów (raz w życiu tak blisko w biały dzień) i się mnie nie bał - a potem się okazało że był wściekły.
    W Tatrach, w okolicach Batyżowieckiego Stawu, łazi lisek którego turysty głaskają. Przeszedł obok mnie w odległości metra, wcale się nie boi.
    Prawie mi obiektyw porysował
    Wygląda na młodego, nauczył się łatwego żarcia od ludzi.
    W zimie będzie z nim krucho.
    D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
    było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D

Domyślnie

Dobre foto. Ale odnoszę wrażenie po jakości, że znacznie kadrowane w postprocesie...

Domyślnie

niezła historia i fajne zdjęcie
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Właśnie - niezła historia.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Uprawnienia umieszczania postów