Szukaj
Zadziorny
Sądząc po spojrzeniu i minie chyba mu podpadłeś.
D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D
Ładnie. Fajne zdjęcie i model
O matko! Wyszedł trochę tak, jak te niewydarzone wypchane liski z memów... Mam nadzieję, że jak podrośnie to wyprzystojnieje, bo jak nie, to zostanie z konieczności starym kawalerem...
Ładnie zapozował, z bardzo daleka robione? Coś mało się boi. Widziałem na wolności lisa z odległości 3 metrów (raz w życiu tak blisko w biały dzień) i się mnie nie bał - a potem się okazało że był wściekły.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Dzięki za komentarze
Tego rudzielca wypatrzyłem śpiącego w trawie. Spał dość twardo, czołgałem się do niego ładnych kilkanaście metrów w rosie i błocie, porzucając po drodze klamoty wraz z plecakiem - chyba nie muszę tłumaczyć jak potem wyglądałemPo dotarciu do celu (może ok 12-15m?) przykryłem się siatką i czekałem aż wstanie. Obudził się i zwrócił uwagę na coś czego przed spaniem nie było, leżał z taką miną bez ruchu przez dobrą minutę po czym wstał i wszedł spokojnie w gęsty las
![]()
D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D
Dobre foto. Ale odnoszę wrażenie po jakości, że znacznie kadrowane w postprocesie...
niezła historia i fajne zdjęcie
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Właśnie - niezła historia.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Skontaktuj się z nami