Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 59

Wątek: Bałtyk cd

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Haha.
    To co się udało @cz4rnuch.

A co to wstyd jakiś raportować gdy się buraczano robi na forum?

Domyślnie

I sam dodajesz okreslenie które moze prowadzić w konsekwencji do dalszen eskalacji. Rycerz no ....

Domyślnie

Nie zgadzam się z tym absolutnie! Oba zdjecia diametralnie sie różnia (przykładowo ułożeniem w kadrze) co wpływa na odbiór! Jeśli zarzucasz użytkownikom forum TWA to wobec mojej osoby jesteś w błędzie. Oceniam zdjecie a nie autora.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Potwierdzam, to nie bombel.
    Nie ma takiej potrzeby, bo przez chwilę nawet tak nie myślałem. Jeśli mam obstawiać, to typuję pewnego mało stabilnego emocjonalnie osobnika...
    Z resztą to nie ma żadnego znaczenia, bo sprawa "raportowania" tego wpisu jest zwyczajnie żałosna... Bo niby co jest złego w tym wpisie?

Ciekawi mnie natomiast Twoja reakcja na raport i sugerowanie, że nieumieszczenie mordki za wpisem powoduje, że ten wpis jest be... A niby dlaczego jest be? Podejrzewam, że Twoja reakcja spowodowana była faktem, że sprawa dotyczy Twojego redakcyjnego kolegi, byłego moderatora. Jakiś sentyment, koleżeństwo, solidarność itp...

Proszę wytłumacz mi co złego jest w moim poście, ale najpierw zapomnij kto pisał te wpisy.... Mamy krótki dialog:

- Oczywiście że TWA w krajobrazie istnieje odkąd tu jestem.
    - hmmm... To może dla dobra forum powinieneś odejść...
    ?

Co złego, nagannego, obraźliwego czy jakiegokolwiek innego jest w mojej odpowiedzi, nawet jeśli nie była żartem? Uświadom mnie proszę.

Ja tu widzę logiczną odpowiedź, ściśle związaną ze zdaniem wcześniejszym. Uważam, że TWA jest złe dla każdego forum. Podałem logiczny, prosty sposób rozwiązania problemu. Odpowiedź jest napisana kulturalnie itd...

Nikt nie zauważył, że Rycerz sam klepnął bzdurę na swój temat. Ot zwykła gafa zauważona i skomentowana przeze mnie. Nie zauważyłeś również, że Rycerz jednocześnie pomówił innych użytkowników o uczestnictwo w TWA...

Jakbym był na miejscu Rycerza, to moją reakcją byłby mniej więcej taka odpowiedź: "Heh, dobrze wypatrzone... walnąłem gafę..." i pozamiatane. Ale do takiej odpowiedzi trzeba mieć trochę dystansu do samego siebie, samokrytyki i poczucia humoru... Tymczasem nasz kolego szlocha po kątach i próbuje robić wrzutki o buraczkach czy czymś takim... Dorosły facet...

Dostałem upomnienie za "pipę" i słusznie. Oczywiście nie powinienem był użyć takiego określenia, ale odzwierciedlała ona moją opinię o "raporterze".

Mam nadzieję, że odniesiesz się do mojego pytania.

Pozdrawiam
    Samsung M1733, HTC Magic, Asus K53S, Lomer Borneo, gatki z targu

Domyślnie

Chłopie, żałosne to jest to, że najpierw szukałeś winy u mnie, a teraz szukasz u kogoś innego, za chwilę znowu Jacek będzie winny (oskarżyłeś go już zresztą, że robi to przez 'kolesiostwo')... I ty śmiesz się oburzać na uwagę o buractwie?

Opadają mi ręce.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skarcity Zobacz posta

Proszę wytłumacz mi co złego jest w moim poście, ale najpierw zapomnij kto pisał te wpisy.... Mamy krótki dialog:

- Oczywiście że TWA w krajobrazie istnieje odkąd tu jestem.
    - hmmm... To może dla dobra forum powinieneś odejść...
    ?

Co złego, nagannego, obraźliwego czy jakiegokolwiek innego jest w mojej odpowiedzi, nawet jeśli nie była żartem? Uświadom mnie proszę.
    Powinieneś odejść. Dlaczego kogoś "wyrzucasz" z forum?
    Nieistotne, jeśli kilka osób mówi ci, że cos jest nie teges to może coś w tym jest?

Domyślnie

Powinieneś odejść. Dlaczego kogoś "wyrzucasz" z forum?
    Nieistotne, jeśli kilka osób mówi ci, że cos jest nie teges to może coś w tym jest?
    Każdy interpretuje jak mu wygodnie. Dla Ciebie "wyrzuca", dla mnie "sugeruje"... Zauważasz różnicę?

Domyślnie

Tak. Jedno i drugie mi się nie podoba (to nie jest karalne . Kartka była za nazwanie kogoś pipą, nie za to.

Skoncentrujmy się na zdjęciu, bo tu robi się za długi OT. Przy kontynuacji go wytnę.

Domyślnie

Kartka była za nazwanie kogoś pipą, nie za to..
    To mi się podoba. Pomimo, że trafne, to jednak niskich lotów.
    robi się za długi OT. Przy kontynuacji go wytnę.
    Więc po uj wdajesz się w taką dyskusję skoro i tak będzie usunięta? Albo gasisz w zarodku albo zostawiasz. To nie pierwsza taka sytuacja. Weź pod uwagę, że ludzie czasem piszą OT szczerze.
    Ostatnio edytowane przez nikoniarz ; 24-08-2018 o 16:11

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Nie pękaj Krop! W sąsiednim wątku Kulten pokazał niemal takie samo zdjęcie tylko gorzej zrobione i wszystkim się podoba! Jak sobie nastukasz więcej postów i będziesz miał więcej kolegów, też Cię pochwalą.
    A to jest wlasnie celowe i swiadome zaczecie gownoburzy.
    I zenujace jest to, ze jesli juz moderacja sie wtraca i daje ostrzezenie innemu userowi za pewne slowo (i slusznie) to wypadaloby chociaz slownie napomknac tego kto zaczal ten spam.

No ale stary user to nie wypada.
    Chyba z TWA jest.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni