Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Agata...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

podoba się, choć dłoń chyba za bardzo zlewa się z chodnikiem, w kadr wdarła się 'odzież używana' (ale nie wierzę żeby przynjamniej ost sprawa była przypadkowa)
    No i jeszcze jedna sprawa, ale boję się trochę zapytać może ktoś inny spyta:P

Poza tym cieszy konwencja miejsko-niecukierkowa. Tradycjnie już rewelacyjna modelka
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    No i jeszcze jedna sprawa, ale boję się trochę zapytać może ktoś inny spyta:P
    Tak, ja spytam
    Dlaczego na zdjęciu nie ma wszystkich elementów jakie zarejestrowała błona światłoczuła?
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

zapewniam,że nic nie zostało usunietę ze zdjęcia

Domyślnie

rewelacja, fajny klimat, piekna modelka, moj ulubiony skośny kadr, hmmm czego chciec wiecej ??
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Bonzo
    Gość

Domyślnie

kadr i fotka fajna a masz moze taka nie przyciemniana? tylko z czystymi przepałami myśle że taka mocno kontrastowa mogła by fajnie wyglądać to tylko taka moja wizja

puchbeary
    Gość

Domyślnie

ja zapytam - czy modelka jest bez bielizny ? . Dla mnie troszkę dziwna poza i dziwne skręcenie ciała. Jakoś chyba nie trafia do mnie to zdjęcie.
    edit
    układ nóg wygląda jakby obok siebie były zestawione noga nastolatki i dorosłej kobiety.

Uprawnienia umieszczania postów