Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Agata...

Domyślnie

podoba się, choć dłoń chyba za bardzo zlewa się z chodnikiem, w kadr wdarła się 'odzież używana' (ale nie wierzę żeby przynjamniej ost sprawa była przypadkowa)
    No i jeszcze jedna sprawa, ale boję się trochę zapytać może ktoś inny spyta:P

Poza tym cieszy konwencja miejsko-niecukierkowa. Tradycjnie już rewelacyjna modelka
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    No i jeszcze jedna sprawa, ale boję się trochę zapytać może ktoś inny spyta:P
    Tak, ja spytam
    Dlaczego na zdjęciu nie ma wszystkich elementów jakie zarejestrowała błona światłoczuła?
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

puchbeary
    Gość

Domyślnie

ja zapytam - czy modelka jest bez bielizny ? . Dla mnie troszkę dziwna poza i dziwne skręcenie ciała. Jakoś chyba nie trafia do mnie to zdjęcie.
    edit
    układ nóg wygląda jakby obok siebie były zestawione noga nastolatki i dorosłej kobiety.

Domyślnie

zapewniam,że nic nie zostało usunietę ze zdjęcia

Domyślnie

rewelacja, fajny klimat, piekna modelka, moj ulubiony skośny kadr, hmmm czego chciec wiecej ??
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Bonzo
    Gość

Domyślnie

kadr i fotka fajna a masz moze taka nie przyciemniana? tylko z czystymi przepałami myśle że taka mocno kontrastowa mogła by fajnie wyglądać to tylko taka moja wizja

Domyślnie

A mówią że tam światło nie dochodzi.. hmmm, a jednak błona coś zarejestrowała... hmmm
    Szkoda mi tylko że tułów nie odcina się wyraźniej od tła ,
    generalnie na plus
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

nie potrafię tego wytłumaczyć ale praca kojarzy mi się z typowym plenerkiem modelek prezentujcych kolekcję letnią ( wiosenną), nie czuję nic więcej poza doskonałą techniką
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

wiesz co rzecza ktora na pierwszy plan wchodzi mi w oczy to ............. miejsce pod " mini " modelki

nienaturalne cos tam zklonowales chyba,... mam racje ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów