Szukaj
podoba się, choć dłoń chyba za bardzo zlewa się z chodnikiem, w kadr wdarła się 'odzież używana' (ale nie wierzę żeby przynjamniej ost sprawa była przypadkowa)
No i jeszcze jedna sprawa, ale boję się trochę zapytaćmoże ktoś inny spyta:P
Poza tym cieszy konwencja miejsko-niecukierkowa. Tradycjnie już rewelacyjna modelka![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
ja zapytam - czy modelka jest bez bielizny ?. Dla mnie troszkę dziwna poza i dziwne skręcenie ciała. Jakoś chyba nie trafia do mnie to zdjęcie.
edit
układ nóg wygląda jakby obok siebie były zestawione noga nastolatki i dorosłej kobiety.
rewelacja, fajny klimat, piekna modelka, moj ulubiony skośny kadr, hmmm czego chciec wiecej ??![]()
D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
www.mjagielski.pl www.photoaction.pl
kadr i fotka fajnaa masz moze taka nie przyciemniana? tylko z czystymi przepałami
myśle że taka mocno kontrastowa mogła by fajnie wyglądać
to tylko taka moja wizja
![]()
nie potrafię tego wytłumaczyć ale praca kojarzy mi się z typowym plenerkiem modelek prezentujcych kolekcję letnią ( wiosenną), nie czuję nic więcej poza doskonałą techniką
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
wiesz co rzecza ktora na pierwszy plan wchodzi mi w oczy to ............. miejsce pod " mini " modelki
nienaturalne cos tam zklonowales chyba,... mam racje ?
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami