Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Weselny problem

Domyślnie

a tak wracając do tego, że temp. jest wręcz przeciwna na 1 i 2,3 planie... mam PS CS3, fajny jest edytor rawu, ale dlaczego, nie wprowadzono go bezpośrednio DO programu, tak żebym mógł zaznaczyć sobie, maską, elegancko, pozmieniać właściwości.... tylko taka nakładka. Jakie jest tego, logiczne tłumaczenie.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Nie zawsze sufit nadaje się do tego, aby odbijać od niego światło. Robiłem w zeszłym roku na weselu w "Creatorze" we Wrocławiu - sufit jest tam ciemnoniebieski i nie nadaj się do niczego. Koszmar.
    A od dawna mam taki odruch, że gdy wchodzę do pomieszczenia, to od razu patrzę, jaki jest sufit...
    ja miałem raz sufit ze szkła
    Olympus XZ-2

Domyślnie

Jeśli chodzi o sufit w moim przypadku to znajdował się on na wysokości ok 10m :/ Była to bardzo wysoka sala, która posiadała dookoła balkon i taras z którego można było oglądać bawiących się gości.
    Na szczęście porobiłem dużo fotek z których idzie wybrać kilkadziesiąt. Tak jak wspomniałem nie wszystkie były przepalone czerwienią.
    Pozdrawiam
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radosso Zobacz posta
    a tak wracając do tego, że temp. jest wręcz przeciwna na 1 i 2,3 planie... mam PS CS3, fajny jest edytor rawu, ale dlaczego, nie wprowadzono go bezpośrednio DO programu, tak żebym mógł zaznaczyć sobie, maską, elegancko, pozmieniać właściwości.... tylko taka nakładka. Jakie jest tego, logiczne tłumaczenie.
    pewnie jest to plugin stworzony przez inną firme i nie zdążyli zaadoptować do kodu programu

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów