nie bede sie wypowiadal na temat aparatu ktory jeszcze nie istnieje nawet jako dzialajacy prototyp pokazany swiatu![]()
jako fan lustrzanek od kilkudizesieciu lat nigdy nie twierdzilem ze bezlustra nie posiadaja wad2 - lustrzanki mają wady, ale bezlustra też je mają.![]()
![]()
![]()
po prostu dokonuje sie kolejna czesc ewolucji fotografii gdzie lustrzanki pojda sladem sredniego i duzego formatu zastapione przez sprzet lzejszy i poreczniejszy. Nikon zdaje sie tego nie zauwazac (tak jak kodak przegapil ere cyfry)
na razie pojawienie sie fajengo bezlustra nikona jest rownie realne jak trafienie szostki w lotto. nie ma zadnych informacji poza tym ze bedzie.Ponieważ jedno body mi nie wystarcza, to duet D850+ bezlustro uważam za świetny, o ile lustrzankowa optyka będzie chodziła dobrze w bezlustrze.
- - - - kolejny post - - - - - -
widzisz - mi chodzilo o a7rIII, tobie o a7III, pytanie co to zmienia (i dlaczego nic) w sensie dyskusji - czyli ze jak ktos kupuje puszke za 15 (lub 10) tys pln to jaki jest sens narzekania ze nie ma tanich i ciemnych obiektywow skoro sa jasne szkla w ofercie. EOT z mojej strony bo zaraz mozesz pisac ze A7 w pierwszej wersji mozna dostac jeszcze taniej :/
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami