Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Niedoszły hotel - Ania

Witam,

Tło stanowią ruiny hotelu pod Poznaniem.
    Jedno z sobotniej sesji:

pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

sailor
    Gość

Domyślnie

strasznie oklepany temat .. wziac ladna laske w ruiny z zalozeniem ze na pewno cos wyjdzie.
    na penwo to foto jest lepsze od pokazanych aktow bo przynajmniej swiatlo jest rowne i miekkie
    z wad - po co ten skos? do tego taka poza brzydko eksponuje zebra modelki i sprawia wrazenie ze nei ma biustu a w zamian ma duzy brzuch. niefortunnie wyszly tez kolana, w szzcegolnosci lewe.
    a tak poza tym .. kompletny brak emocji w tym kadrze.. niestety

Domyślnie

hmm nie patrzyłem tak na te kolana, ale teraz jak o tym wspomniałeś...

Nie mogę się powstrzymać. Przygadał kocioł garnkowi:
    http://www.photoheaven.net/index.php?page=1&group_id=4

;P

2.

3.
    pozdrawiam

Red face

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    Sailor nie napisał, że On robi lepsze zdjecia i że Jego są świetne. Napisał tylko komentarz do Twoich zdjęć, tak jak Ty możesz skomentować Jego.
    Publikując fotografie musisz się liczyć z komentarzami ludzi którzy patrzą na nie z zupełnie innej perspektywy. Niektóre komentarze wydadzą Ci się konstruktywne a inne wzięte z sufitu, ale odbijanie piłeczki w stylu "przyganiał kocioł garnkowi" sprowadza dyskusję na manowce. Przyjmij krytykę z podniesionym czołem, ew. dopisz coś o specyfice sesji (np. "ta modelka ma brzydki uśmiech i prosiłem, żeby nie pokazywała emocji", albo "gonił nas cieć i mieliśmy tylko chwilkę na zdjęcia"), a następnymi fotografiami pokazanymi na forum zmiażdż Sailora i nas wszystkich tak, żebyśmy wszyscy zapisali sie do Ciebie na korepetycje.

pebees
    Gość

Domyślnie

Jedynie trzecie zdjęcie jest jako takie. Pierwsze dwa są chłodne, a modelka na nich wygląda niespecjalnie dobrze.

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez philig Zobacz posta
    hmm nie patrzyłem tak na te kolana, ale teraz jak o tym wspomniałeś...

Nie mogę się powstrzymać. Przygadał kocioł garnkowi:
    http://www.photoheaven.net/index.php?page=1&group_id=4
    ;P
    hmmm dales linka do calej galerii... masz na mysli ktores konkretne zdjecie? .. poza tym

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Sailor nie napisał, że On robi lepsze zdjecia i że Jego są świetne. Napisał tylko komentarz do Twoich zdjęć, tak jak Ty możesz skomentować Jego.
    Publikując fotografie musisz się liczyć z komentarzami ludzi którzy patrzą na nie z zupełnie innej perspektywy. Niektóre komentarze wydadzą Ci się konstruktywne a inne wzięte z sufitu, ale odbijanie piłeczki w stylu "przyganiał kocioł garnkowi" sprowadza dyskusję na manowce.
    nic dodac nic ujac .. inaczej sie to sprowadza do piaskownicowego machania lopatka
    Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    zmiażdż Sailora
    mialbys Andy troche litosci dla staruszka sailora

co do samych zdjec. na dwojce - pomijajac wyrastajaca z glowy krawedz slupa, zobacz jak paskudnie wyszla talia co w polaczeniu z monumentalnymi udami szczuplej przeciez modelki wyglada okropnie. do tego rozjechal sie kolor skory chyba ze modelka wczesniej przysmazyla sie na sloncu na raczka.

z tych wszystich .. jednak 1 najlepsza

Domyślnie

1. ładna fota, dziewczyna wyszła mz. korzystnie mimo żeber, dziwności kolan itp
    3. też na plus, jedyne do czego bym się doczepił to ręce- wolałbym widzieć czego się trzyma... mogłaby trzymać łapki np na krawędzi tej widocznej ściany. Poza tym kadrowałbym ciaśniej- za dużo tego 'obramowania'
    2. ani buźka, ani hmm... reszta nie zostały odpowiednio zaprezentowane. Nie pokazuj modelce

I na koniec: zlituj się nad dziewczęciem, niech założy jakieś klapki, obcasiki albo cokolwiek innego.. bo na bosaka, po tym gruzie- jeszcze jej coś w stopę się wbije
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

oprócz w/w "niedociągnięć" mnie osobiscie bardzo rażą tatuaże na nogach modelki. nie wiem dlaczego ale kojarzą mi sie troche z pannami lekkich obyczajów.

Domyślnie

3. Spoko, najlepsza z trzech.
    Dwa pierwsze strasznie zniekształcają modelkę, nie podobają mi się.

Pozdrawiam Krzysztof Pielech
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

Prosiłem o zdjęcie obuwia, gdyż buty które Ania przyniosła w siatce nie odpowiadały mojej koncepcji. Natomiast biegałem z jej klapkami i kiedy tylko zmienialiśmy miejsce, to podawałem

kilka w b&w:

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów