Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie WIB - Women In Black

Ciekawym co sądzicie Gotowy na ciosy

Druga od lewej agentka J (Judyta), trzecia od lewej agentka K (Klaudyna). Dookoła niepewni kosmici pod sprytnym kamuflażem człowieka
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

"Drink Bar Małgosia" - lol
    S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
    https://radoslawsobik.pl/

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Dobrze ze ci pamieci nie wykasowali pilon Pani w srodku jest... haahha
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

igorzak - cieszę się, że się podoba
    sradek - nie ma co się śmiać, jedna z bardziej klimatycznych knajp we wrocławskim Rynku
    KAZELOT - no właśnie zakuwam na egzamin i coś mi sie wydaje, że troche pokasowali
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

zamysl jak najbardziej godny, ale wykonanie imho sporo odstaje od roznych cartier-bubo-schmidtowych wzorcow to co mi najbardziej preszkadza to dystans od modelek, zbytni balagan - szerokosc ujecia, i moment chyba jednak prestrzelony.
    moze jakby ciac kadr nad drzwiami, przed samotna pania i pod siostrami?

Domyślnie

heh do wzorców wymienionych to ja nigdy nie dorosnę a tak szczerze, to to moje pierwsze streetowe foto... wybaczcie niedociągnięcia
    Pozdrawiam, Kuba

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    KAZELOT - no właśnie zakuwam na egzamin i coś mi sie wydaje, że troche pokasowali
    A moze przesiadujesz zbyt czesto w tym drink barze ze zdjecia i temu cie sie wydaje ze ci pamieci troche wykasowali??... powodzenia na egz.
    pozdrawiam
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

Świetnie uchwycony kadr, ma dynamikę i "niedomówienia". Bardzo mi się podoba.

Uprawnienia umieszczania postów