Ciekawym co sądzicieGotowy na ciosy
Druga od lewej agentka J (Judyta), trzecia od lewej agentka K (Klaudyna). Dookoła niepewni kosmici pod sprytnym kamuflażem człowieka![]()
Szukaj
Ciekawym co sądzicieGotowy na ciosy
Druga od lewej agentka J (Judyta), trzecia od lewej agentka K (Klaudyna). Dookoła niepewni kosmici pod sprytnym kamuflażem człowieka![]()
Pozdrawiam, Kuba
Świetnie uchwycone![]()
"Drink Bar Małgosia" - lol![]()
S5 pro, S8mm, T17-50 2.8mm, N35mm 1.8, N50 1.4D, N85 1.8D, 10-20 sigma, nikon D7100
https://radoslawsobik.pl/
Dobrze ze ci pamieci nie wykasowali pilonPani w srodku jest... haahha
N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200..."Baśń O Ludziach Stąd" polecam
igorzak - cieszę się, że się podoba
sradek - nie ma co się śmiać, jedna z bardziej klimatycznych knajp we wrocławskim Rynku
KAZELOT - no właśnie zakuwam na egzamin i coś mi sie wydaje, że troche pokasowali![]()
Pozdrawiam, Kuba
zamysl jak najbardziej godny, ale wykonanie imho sporo odstaje od roznych cartier-bubo-schmidtowych wzorcowto co mi najbardziej preszkadza to dystans od modelek, zbytni balagan - szerokosc ujecia, i moment chyba jednak prestrzelony.
moze jakby ciac kadr nad drzwiami, przed samotna pania i pod siostrami?![]()
hehdo wzorców wymienionych to ja nigdy nie dorosnę
a tak szczerze, to to moje pierwsze streetowe foto... wybaczcie niedociągnięcia
![]()
Pozdrawiam, Kuba
N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200..."Baśń O Ludziach Stąd" polecam
Świetnie uchwycony kadr, ma dynamikę i "niedomówienia". Bardzo mi się podoba.![]()
Skontaktuj się z nami