Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

To dziwne, z moja sb800 po podpieciu odbiornika i wyzwalaniu nawigatorem x2 raz dzialal a czesciej nie działał. Wyzwalal blysk ale nie byl rejestrowany na zdjeciu. Tak tak, miałem wlaczony tryb hss w korpusie. Zdjecie na 0ev i +3 ev wygladalo tak samo. Podziekowalem i odeslalem. Zamówiłem reportera 200ttl i wszystko elegancko dziala.
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barto28 Zobacz posta
    To dziwne, z moja sb800 po podpieciu odbiornika i wyzwalaniu nawigatorem x2 raz dzialal a czesciej nie działał. Wyzwalal blysk ale nie byl rejestrowany na zdjeciu. Tak tak, miałem wlaczony tryb hss w korpusie. Zdjecie na 0ev i +3 ev wygladalo tak samo. Podziekowalem i odeslalem. Zamówiłem reportera 200ttl i wszystko elegancko dziala.
    Twój post przeczytałem dzień przed zakupem i trochę się przestraszyłem, dlatego zabrałem lampy i aparat do sklepu i na miejscu przetestowałem, zarówno z Navigatorem X i X2. Oba działały bez zarzutu, włącznie ze zmianą mocy błysku. Jestem też po pierwszych testach w plenerze i wszystko ok. Stanęło jednak na Navigatorze X, jako bardziej kompaktowym i zwartym, co w mojej dziedzinie ma dla mnie znaczenie. Reporter 200 też mam w planach

Uprawnienia umieszczania postów