Szukaj
Bedzie bedzie.
Choć brakuje mi ostrości.
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Zdjęcia bardzo fajne z naciskiem na 2 tylko jedno mnie razi - włoski na rękach modelki. Przeszkadza mi to przeokrutnie.
3 super ... jak dla mnie
Funboy widzialem wczesniej te zdjecia na twojej stroniejednka bardzo mi sie podoba
![]()
D7200
jedynka
Fotki nawet mi sie podobają, tylko :Włoski na rękach i brak ostrości. A na 3. paznokci jakby za cimne są do tego zdjęcia.
Pozdrawiam Krzysztof Pielech
NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1
No tak - wloski na rekach sa - niestety nie potrafie usunac ich w PSie, aby nie bylo sladu, wiec zostawilem.
Widze, ze niektorym brakuje tutaj ostrosci - podczas obrobki chcialem uzyskac efekt miekkosci, ktora uzyskujemy na kliszy negatywowej... nie wiem czy mi to wyszlo (pozostawiam do waszej oceny), w kazdym badz razie zawsze mozna zdjecie potraktowac unsharp mask i bedzie ostrzej... W tym przypadku zamiarem byla wspomniana wczesniej miekkosc, wiec jest jak widac
Dzieki za komentarze![]()
regulamin
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Skontaktuj się z nami