Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Ania

Domyślnie Ania

1.

2.

3.

i jak - bedzie cos z tego?
    regulamin

Domyślnie

Bedzie bedzie.
    Choć brakuje mi ostrości.
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Zdjęcia bardzo fajne z naciskiem na 2 tylko jedno mnie razi - włoski na rękach modelki. Przeszkadza mi to przeokrutnie.

Domyślnie

3 super ... jak dla mnie

Domyślnie

Funboy widzialem wczesniej te zdjecia na twojej stronie jednka bardzo mi sie podoba
    D7200

Domyślnie

Fotki nawet mi sie podobają, tylko :Włoski na rękach i brak ostrości. A na 3. paznokci jakby za cimne są do tego zdjęcia.

Pozdrawiam Krzysztof Pielech
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

No tak - wloski na rekach sa - niestety nie potrafie usunac ich w PSie, aby nie bylo sladu, wiec zostawilem.

Widze, ze niektorym brakuje tutaj ostrosci - podczas obrobki chcialem uzyskac efekt miekkosci, ktora uzyskujemy na kliszy negatywowej... nie wiem czy mi to wyszlo (pozostawiam do waszej oceny), w kazdym badz razie zawsze mozna zdjecie potraktowac unsharp mask i bedzie ostrzej... W tym przypadku zamiarem byla wspomniana wczesniej miekkosc, wiec jest jak widac

Dzieki za komentarze
    regulamin

Domyślnie

1wsze jest slooodkie
    emeryt

Domyślnie

Dwojeczka jest bardzo sympatyczna

Cytat Zamieszczone przez FunBoy Zobacz posta
    No tak - wloski na rekach sa - niestety nie potrafie usunac ich w PSie, aby nie bylo sladu, wiec zostawilem.
    od tego sa narzedzia - ze tak powiem - hardware'owe
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów