Ok, dowiadujemy sie, iz można zrobić Sigma ostre zdjęcia z większej odległości i przy okazji zorientować się co się tam dzisiaj dzieje w KrzesinachNapewno się to komuś przyda. Widziałbym raczej ten wątek w dziale Optyka.
Szukaj
Ok, dowiadujemy sie, iz można zrobić Sigma ostre zdjęcia z większej odległości i przy okazji zorientować się co się tam dzisiaj dzieje w KrzesinachNapewno się to komuś przyda. Widziałbym raczej ten wątek w dziale Optyka.
Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 16-05-2018 o 20:25
Czepiacie się. Tak wyglądają zdjęcia zza płotu i tyle w temacie. Jeśliby Cichy miał możliwość podejścia bliżej pasa, to wszystko wyglądałoby inaczej.
Kto był kiedyś na pokazach to wie. Nie należy doszukiwać się artyzmu, bo z takiej odległości nie da się zrobić zdjęcia bez dużej ilości nieba i małego samolotu. Wiem, bo sam chyba nawet tutaj takie wrzucałem
W związku z tym zdjęcia są ok biorąc pod uwagę warunki i dla lubiących popatrzeć na samolociki ciekawa rzecz![]()
Ale przecież dokładnie takie coś napisałem
Oczywiście nie twierdzę, że zdjęcia są złe, albo źle wykonane w takich a nie innych okolicznościach, stojąc pod ogrodzeniem
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Myślę, że Cichy wie lepiej co robił w tamten dzień
Więc Nican nie rozumiem, co chcesz udowodnić
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Skrót myślowy pozwala sądzić, że poszedłem z Nikonem dla porównania go z Canonem w tych warunkach, a nie dla porównania szkiełNie jest to też test porównawczy, którego efekty będę później przedstawiał, po prostu sam dla siebie chcę sprawdzić, czy lepiej się foci jednym czy drugim aparatem w tych okolicznościach.
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 17-05-2018 o 11:45
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Skontaktuj się z nami