Szukaj
Bardzo cikawie to wyglada. Mi sie podoba.
Deczko bym zszedl z wyostrzeniem na niebie, bo mam wrazenie lekkiej kaszki na niebie.
I moze dol troche ciemniej zeby niebo i gwiazdy graly pierwsze skrzypce. Bop teraz dol kloci sie o uwage z niebem. A ja bym jednka chcial zeby niebo gralo pierwsze skrzypce.
Ale to takie moje widzimisie, bo moze ty chcilaes po prostu tak jak jest teraz. I technicznie nie ma co zarzucic.
Pozza ta ostroscia na niebie![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Oryginał jest ok z ostrością, więc to najpewniej wina akcji do zmniejszania zdjęć do neta. Sprawdza się w 99,9 % przypadków. Reszta to najwyraźniej zdjęcia rozgwieżdżonego nocnego niebaBędę musiał to potestować.
Dół mam w dwóch wersjach. Prawdziwie nocnej - ciemnej, pozbawionej kolorów, niemal mrocznej. I tę powyżej, z falochronem rozświetlonym ciepłym światłem ogniska, które plażowicze rozpalili pod sam koniec mojego pleneruNie spodziewałem się takiego doświetlenia (bo sobie grilowali spokojnie przez 3 godziny) więc to dla mnie dodatkowy bonus
I nie oszukujmy się
do torpedowni jedzie się po torpedownię. Droga Mleczna to tutaj tylko dodatek, łamiący nieco rutynę fotografowania tego miejsca.
Torpedownie widziałem raptem daw razy, jej zdjęć dziesiątki, ta fota jest w czołówce. Jednak muszę zgodzić się z krzysztofz24 niebo jakby troszeczkę za jasne
D7500; N50/1,8; N35/1,8, SB 910
Podszedłeś do tematu torpedowni od całkowicie innej strony i zastosowałeś całkiem nowe rozwiązanie dla pokazania tego miejsca. Nie jest to również rozwiązanie proste co czyni Twoją pracę jeszcze bardziej wartościową. I to jest bardzo na plus.Droga Mleczna to tutaj tylko dodatek, łamiący nieco rutynę fotografowania tego miejsca.
Jeżeli chodzi o jasność to nic bym nie ruszał bo praca jest utrzymana w stylu Twoich "nocnych zajawek fotograficznych".
Skontaktuj się z nami