Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Rock climbing - Indian Creek

Co bedzie to bedzie...od dawna zbieralam sie do tego, zeby pokazac zdjecia. Zaczne od sportowch....jak mnie zjecie...trudno Bez krytyki trudno czegos sie nauczyc

Zdjecia niestety robilam z dolu. Staralam sie najlepiej jak moglam.

Dziekuje za wszelka krytyke i porade
    D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508

Domyślnie

aleeeeee bomba
    1. podoba się
    2. podoba się najmniej chyba troszję zabrakło ostrości i kontrastu
    3. podoba się najbardziej, pewnie dlatego że nie robine zupelnie z dołu a mniej więcej z poziomu postaci. Tylko o co chodzi z tym paskiem z prawej strony?
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

wszystkie spoko
    1. fajne ale "zbyt z dołu".
    2. Też fajne , ale mniej. Ciut ostrości właściwie brakuje.
    3. Najlepsze. Szkoda żesłońce akurat z lewej świeci, a nie z prawej.
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

ciekawe ale nie zapierają dechu w piersiach...a powinny....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    ]Tylko o co chodzi z tym paskiem z prawej strony?
    Ten pasek to juz sasiednia sciana. Myslalam, ze jak bedzie ujeta w kadrze to pokaze jak sciana potrafi tam byc gladka. No ale jak pytasz sie co to, to znaczy, ze niepotrzebnie to dodalam do zdjecia bo do konca nie wiadomo co to i na co
    D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508

Domyślnie

Za ozzym

A tak poza tym to sam się wspinam (niestety jeszcze nie tam ) i wiem jak niełatwo dobrze to zajęcie focić... Gratuluję
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

O prosze na fotach o ile mnie wzrok nie myli Maciek Dla mnie bomba i z chęcią zobacze kolejne! Chyba ze można gdzieś w necie zobaczyć większą ilośc zdjęć z wyjazdu?

Pozdrawiam współ-maniaków wspinaczki
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agula Zobacz posta
    Ten pasek to juz sasiednia sciana. Myslalam, ze jak bedzie ujeta w kadrze to pokaze jak sciana potrafi tam byc gladka. No ale jak pytasz sie co to, to znaczy, ze niepotrzebnie to dodalam do zdjecia bo do konca nie wiadomo co to i na co
    sąsiednia ściana?? o ludzie, wygląda jak polerowana i w dodatku mierzona od linijki...
    a myślałem że to jakiś artefakt obróbki, że może zaznaczony kawałek był rozjaśniany, czy coś... poza tym bomba
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turbo Zobacz posta
    O prosze na fotach o ile mnie wzrok nie myli Maciek Dla mnie bomba i z chęcią zobacze kolejne! Chyba ze można gdzieś w necie zobaczyć większą ilośc zdjęć z wyjazdu?

Pozdrawiam współ-maniaków wspinaczki
    Tak, to Maciek
    Wiecej zdjec jeszcze nie zamiescilam choc mam ich z 400. Dopiero nabieram odwagi, zeby cos pokazywac swiatu

Uprawnienia umieszczania postów